BMW M3 GTS v ČR

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
goes
Elektro Expert

Re: BMW M3 GTS v ČR

Příspěvek od goes »

dane reseni pro auta bezne spotreby jsou naprosto dobre, ultimativni trida mne nezajima.
tomig
Autoškolák

Příspěvek od tomig »

Jistě jistě, o koenigsegovi se vlastně může bavit jen těch pár lidí, co ho mají, ostatní ne :-)

Automatickejch převodovek sem zkoušel několik, žádná se ani neblížila tomu, jak bych řadil/chtěl řadit já, a to nejsem žádnej schumacher ale průměrný řidič. Navíc mi naprosto nevyhovuje pocitově, jsem zvyklej řadit si sám. Čili nevím, proč bych měl zkoušet automat v každym autě co to má, abych zjistil, jestli je to opravdu zase automat. Ale myslím že to víš sám a jen provokoješ jako dycky ;)
Power is nothing without control
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

to je presne to o cem mluvim, automaty v zavodnich autech nevadi tisicum zavodnich ridicu, ani tem top, ovsem tomigovi ano. automat radi tak, jak ty potrebujes. hodi tam kvalt, kdyz ty mu reknes apod. jediny rozdil je, ze tim tahlem zatahne automatika a ne ty. Ale samozrejme, dokazes zaradit za 60 ms jako napr. F1 automat ve ferrari (cisty cas celeho ukonu) ne jako u DSG kde je to 60+45+45
tomig
Autoškolák

Příspěvek od tomig »

A co, tak mi to vadí no. A evidentně nejsem sám, a zcela zřejmě i ve skupině lidí, kteří by o něm uvažovali. Nevím proč ti to tak vadí.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

hele, tak ono kolikrát nejde o tu rychlost, ale o tu zábavu :) lidi co si koupí lotuse s 90kw taky nehledají absolutní rychlost :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

tomig píše:A co, tak mi to vadí no. A evidentně nejsem sám, a zcela zřejmě i ve skupině lidí, kteří by o něm uvažovali. Nevím proč ti to tak vadí.
mi to nevadi, je to tvuj boj. Jen je vice nez jasno, ze dat ti klicky do ruky, tak automat neautomat budes z toho odvareny a nedas na to dopostit. Principy jsou pekne, dokud se te netykaji.

Takze ano, jinym to vadi, nekterym opravnene, jelikoz na to i maji. My tu jen tak filosofujeme.
tomig
Autoškolák

Příspěvek od tomig »

Jedinej kdo tu bojuje seš ty, když někdo napíše automat nechci. Normální člověk napíše "já jo" a je konec diskuse.

Jo a svýzt se s tímhle vůbec nemusím, jsou desítky, možná stovky aut mnohem levnějších a abyčejnějších než tohle v čem bych se svezl radši.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ano, setrvala opozice, to je zaklad.
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

goes píše:ja te chapu, ale kdyz to tu ctu, resi to 10 lidi z nichz realne je to auto schopen koupit jeden a to jeste za urcitych okolnosti. Nevim proc by mne melo mrzet/stvat a nevim co, ze Lambo bude only E-gear. Jooo kdybych byl alespon teoreticky kupec, pak toto chapu, coz chapu v tomto pripade u tebe.
V loterii může vyhrát každý, tedy pokud si vsadí. ;)
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

bohužel ani já, ani goes, jsme dnes nevyhráli :( :D
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět