Elektromobily a vse kolem nich

Elektromobily, hybridy, alternativní paliva a vše kolem emisí nebo spotřeby paliva.
Odpovědět
Smrťák
Letec

Re: Elektromobily a vse kolem nich

Příspěvek od Smrťák »

Nemá. Zatím
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Pickuper píše:
charger píše:Pozítří du vyzkůšat Nysan Líf, tak uvidíme co to umí no :D Ale jsem stále trochu skeptikůš
poreferuj, jsem zvědav...... zatím co jsem kde přečet, tak je to ale víceméně jen úlitba dnešnímu "elektrofetiši" ....... sám Nissan to radši nechce moc vyrábět, byť poptávka by snad byla. Asi vědí co my ne........a nebo jen nechtěj na každým autě prodělávat kalhoty :D
Když klikneš pod mým avatarem na ikonku globusu (nebocotosakraje), tak tam uvidíš celý článek o Leafu plný těch dojmů :)
Ain´t nobody got time for that
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já scu taky číst, kde, jaká ikona, já tam nic nevidím....
Obrázek
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dix
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Bez bodů
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

kuju převelice
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

To máš nějak jináč než já, tak to sorry :D
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

pěkný čtení (myslím jako sloh a tak) - ale jestli tohle má být budoucnost, beru flintu a du stavět barikády
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

pavproch píše:pěkný čtení (myslím jako sloh a tak) - ale jestli tohle má být budoucnost, beru flintu a du stavět barikády
Díky :) No budoucnost..."neřidiči" si to třeba koupí a pro nás co potřebujem spalovat budou nadále benzinový auta - to by mohlo fungovat. Určitě si nemyslím, že by s nástupem elektromobilů vymizela auta se spalovacím motorem.
Honza42
Letec

Příspěvek od Honza42 »

Že prý: ...Nářky všech pochybovačů, stoprocentně pravých petrolheadů či odpůrců elektromobilu jsou jednoduše neopodstatněné. Nejdřív si auto, jako je tento Nissan, vyzkoušejte a dost možná sami uznáte, že jízda v něm má své kouzlo....

Tak nevím, zatím jásají nad tím, že auto za trojnásobnou cenovku dokázalo předjet náklaďák. Počkáme na druhý díl. Zejména na dojezd, pokud bude používáno topení a pokud budou předjíždět ty náklaďáky i nadále.

Většinu tratí mám do 100km a nemám žádný problém s dobíjením - a přesto mně to nedává žádný smysl. Ani ekologický, ani ekonomický. Jinak zrovna teď je venku zima a sněhová kaše, jízdní odpory velké, topení a intenzivní ventilace na odmlžování nevyhnutelné, světla, stěrače. Pravý čas na to, poslat zelené soudruhy do města elektromobilem pro šafrán a trochu toho zázvoru. :D
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Honza42 píše:Že prý: ...Nářky všech pochybovačů, stoprocentně pravých petrolheadů či odpůrců elektromobilu jsou jednoduše neopodstatněné. Nejdřív si auto, jako je tento Nissan, vyzkoušejte a dost možná sami uznáte, že jízda v něm má své kouzlo....

Tak nevím, zatím jásají nad tím, že auto za trojnásobnou cenovku dokázalo předjet náklaďák. Počkáme na druhý díl. Zejména na dojezd, pokud bude používáno topení a pokud budou předjíždět ty náklaďáky i nadále.

Většinu tratí mám do 100km a nemám žádný problém s dobíjením - a přesto mně to nedává žádný smysl. Ani ekologický, ani ekonomický. Jinak zrovna teď je venku zima a sněhová kaše, jízdní odpory velké, topení a intenzivní ventilace na odmlžování nevyhnutelné, světla, stěrače. Pravý čas na to, poslat zelené soudruhy do města elektromobilem pro šafrán a trochu toho zázvoru. :D
Fotky jsou focené při nule, vše bez problémů. Samozřejmě, to auto tak jak je dnes je s tímto dojezdem, cenou a dobou nabíjení pro 99% lidí nesmysl, to ale neznamená, že až tohle vychytají, tak to nebude docela slušná alternativa a taky to neznamená, že to auto je automaticky něco, nad čím bychom měli ohrnovat nos, protože jinak je poměrně zajímavé a očividně se nad jeho vývojem i někdo zamyslel ;)
Odpovědět