Politický koutek
Re: Politický koutek
a takovej by měl bejt českej prezident? kdo bude další kandidát?? Kunte Kinta??? nějakej Nguyen?? Giňa? Vždyť je to výsměch
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Uznávám, že zrovna jako prezident, mající hlavně reprezentativní funkci, by se asi nehodil, jinak by ale funkci mít klidně mohl.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Fišer sice šikmé oči nemá, není ani žlutej, ale stát se prezidentem, tak asi zahájím občanskou neposlušnost!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
funkci rostlináře nepochybněVolivovej volej píše:jinak by ale funkci mít klidně mohl.
Niko nadžanel ko kerdža
A je pravda, že Fischera museli uklidit do Londýna, aby tak ušetřili za ochranu jeho rodiny nebo spíš ochranu jeho syna?
ty se mi ani nepřipomínej je to o křeč bránice... stačí si vzpomenout jak nejhorší je umřít mladý a bohatý
Slow and serious
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, tahle rodina byla opravdu pronásledována Tolik keců jsem už vážně dlouho nečetl a z toho rozhovoru (syna s otcem - snad pro LžiDnes nebo koho to bylo...) se mi doopravdy zvedl kufr! Zmrdi zkurvení!ydnaa píše:A je pravda, že Fischera museli uklidit do Londýna, aby tak ušetřili za ochranu jeho rodiny nebo spíš ochranu jeho syna?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Lépe bych to nenapsal!řidičBOB píše:Zmrdi zkurvení!
Nejstrašnější na tom je, že když tak čtu ty jména-Fischer,Zeman,Švejnar,Remek? ,Babiš ,Přemysl Sobotka(asi neškodný, ale "mokrej hadr") .. tak z toho ten Okamura vychází nejlépe, i když je to brouk pytlík...