poradite mi s vyběrem malyho prcka?

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
HondaMan
Letec

Re: poradite mi s vyběrem malyho prcka?

Příspěvek od HondaMan »

Horší auto než Felicie není.
Osobně bych se koukal na Saxo/106, Lupo/Arosa nebo třeba Fabii s malým motorem
Ani Panda nebo Punto by nemusela být špatná volba, ale jako majitel bych za spolehlivost Fiatu ruku do ohne nedal.
2.9T RWD
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Záleží co ta spolehlivost znamená. Pokud to znamená dojetí do cíle,tak spolehlivé to celkem je :D To je ovšem i ta Felicie =)) To nejdůležitější je cena. Ta zde chybí
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
radeon97
Adept autoškoly

Příspěvek od radeon97 »

Tak já nemám bonusy takže to budu mit za plnou taxu nemám potřebu mit silnej motor jezdil sem škodou 100 trabantem a citroenem ax 1.0 a prostě mi to stačilo nevadi mi když jedu 80 90 a někdo mě předjede bohužel u citroenu sem se při koupi spálil byl stočenej tachometr což bych nečekal a odešla mi převodovka pak sem auto dlouhou dobu nepotřeboval až teď a stou cenou by to mělo byt tak do 20000kč +poplatky
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Kamarád má felicii vyloženě na takovýhle poskakování kolem města (tzn. 10-15kkm ročně) a vždycky mě dostane, když mi říká co ho stojí opravy. To auto se dá snad za 10kKč poskládat úplně znova :D . Jinak mu "trochu" rezne, ale snad jen takový ty bezpečný věci jako blatníky a zadní dveře (trochu prahy :D). Jinak je to takový poctivý dříč, který ho ještě nikde nenechal. Bourat bych v tom autě nechtěl, ale to bych nechtěl v žádný starý nákupní tašce...

Ad. pojistka: zkus němec a partners, tam to nakonec vychází jako by jsi měl 50% bonus (Hondaman to kdysi zmiňoval na fóru). Mám tam dvě auta a pojistky vychází moc pěkně.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Pokud bude za 20000 leštěnka Felda. Tedy opravdu po nějakém( Opravdu)důchodci,bez koroze,garážovaná tak ano.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
radeon97
Adept autoškoly

Příspěvek od radeon97 »

a co když někoho ťuknu jak se ktomu postavi? jaky maji plněni a kde maji pobočky? tohle prosim nechávám jen na generali nebo csob myslete si omě co chcete ale s levnyma pojistkama sem se už jednou šeredně spálil a podruhe už nechci to raději zaplatim vic a mám klid bohužel tohle je moje zkušenost a nechci tim nikomu dělat reklamu
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref "pochybně levné" pojistky a pojištovny - asitaknějak, u mně zase pro změnu vítězí alianc
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

V tom co píšeš by problém být neměl, protože uzavírají flotilový pojištění u "lepších" pojišťoven. Minulý rok jsem měl u Alianz, teď budu mít u ČSOB. V případě pojistný události komunikuješ přímo s pojišťovnou, oni jsou jen prodejci.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
radeon97
Adept autoškoly

Příspěvek od radeon97 »

já Vám věřim ale zustala mi potom finančni jizva a navic podminka takže to je duvod proč se stěmato záležitostma budu obracet na pojišťovny s tradicí
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

V čem tě ta pojišťovna vypekla?
Odpovědět