Chorvatsko: Cestování
Moderátor: řidičBOB
Re: Chorvatsko: Cestování
tak jasne, treba na veceri se bez nej obejdu
Ty snad nejezdíš do Drive Thru, jako správný amerikánec?
...enyky benyky na holý pupíky...
To já se zas rád usadím na jednom místě, odkud můžu vyrazit autem, ale i pěšky, na kole, vlakem... Prostě dle nálady, stavu, počasí.trent píše:Nebo jezdíme ve vláčku za Caddym.
Ale uznávám, Caddyho představa dovolené je nejblžší, té mé. I když já si to dovedu představit chvílemi i bez auta.
clovece, to malokdy,...bohuzel u nas je tento druh socialniho stravovani priserne drahy...navic pak stejne musim zastavit, zrani za jizdy nemam rad...a nez si to kydat v aute, to si stejne radsi nekde sednu
Caddy: To chápu. Já takhle naposled jel se služebákem, kterej byl pelešárnou už majitele, tak mi to nevadilo. Ale obecně mi přijde lepší se normálně kulturně najíst s příborem, porcelánem...
m_tsch: Já to mám taky tak. A takhle jsem to právě praktikoval i v tom Čechy tolik milovaném Chorvatsku.
m_tsch: Já to mám taky tak. A takhle jsem to právě praktikoval i v tom Čechy tolik milovaném Chorvatsku.
...enyky benyky na holý pupíky...
souhlas, já takym_tsch píše:To já se zas rád usadím na jednom místě, odkud můžu vyrazit autem, ale i pěšky, na kole, vlakem... Prostě dle nálady, stavu, počasí.
akorát že za vhodný dopravní prostředek na výlety považuju v případě chorvatska především loď
no kdysi v začátcích jsem měl taky jednu velice podobnou
proc uz nejsi 666?
já ani nechtěl být 666, ale samotný Vana už byl na AR obsazený
aspoň tady jsem to stihnul dřív !
aspoň tady jsem to stihnul dřív !