Rychlodotazy
Re: Rychlodotazy
ja si podle tehle mericu "kalibruju" tachometr, koukam, kolik mam presne mph, kdyz to ukazuje rovnych 70 nebo 80
tak to bacha, aby ses jednou šeredně nespletl ...........poslední dobou to sleduju a "měření" těhle cedulí se liší klidně i o víc než 10km/h. Zjevně záleží na přesným zaměření toho měřiče nebo nějaký další kalibraci. Naprostej úlet byl ze začátku tenhle měřič za Anenským podjezdem ..... ten ukazoval dole pod mostem i o 20km víc než tacho
Niko nadžanel ko kerdža
Dneska mi Fiat odmítnul nastartovat, tak sem začal koukat po nabíječce. Budou ty úplně nejlacinější stačit na použití jendnou, dvakrát do roka?
TSs
Zrovna dneska pres noc jsem nabijel, myslim ze primo tou prvni co mas uvedenou. Pouzivame ji uz peknych par let a zadnej problem.
http://www.sczmodelshop.cz/spalovaci-mo ... vyfuku-m5/ kde to sehnat v Olomouci? Potrebuji to na kolo ...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Kucí, nemáte někdo doma nějaké takové ty dětské elektrické klávesy, ideálně od Casia něco ze série "SA"? Něco takovéhleho jako na videu? Mám vážné umělecké ambice a jedny bych koupil. Zdířku na sluchátka to musí mít.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Nemám
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
- Volivovej volej
- Mistr volantu
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
neřvi, něco koupíme
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III