Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
Boxter je o čtvrt metru delší než Z4
Boxster se považuje za etalon jízdních vlastností a jestli se nemýlím je na tom hodně dobře v tabulkách spoelhlivosti TÜV.
Ken Kesey: "To Vic Lovell for telling me that dragons don't exist, and then leading me to their lair."
Mě by zajímal názor pana Jandy
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Z4 kábro možná, ale kupé je moc príma autíčko Boxter se mi moc nelíbí... Ale je to samozřejmě vkusu. Někomu se líbí Porsche, někomu Báwo a někomu ani jednocharger píše:Obojí je to pro buzny, ale radši budu buzna v Porče
Proti coupé ani půl slova, ale kabrio bych chtěl radši PorčeJacík píše:Z4 kábro možná, ale kupé je moc príma autíčko Boxter se mi moc nelíbí... Ale je to samozřejmě vkusu. Někomu se líbí Porsche, někomu Báwo a někomu ani jednocharger píše:Obojí je to pro buzny, ale radši budu buzna v Porče
Ain´t nobody got time for that
A jaký to jsou? Né že by mě 911 nezajímala, ale přeci jen to je auto, který je mimo moje možnosti takže to tak nesleduju. Jen by mě zajímalo, jakou chybu ve Stuttgartu udělali, že to chce po 50kkm výměnu motoru.charger píše:jarka: Problémy s motorem jsou u 996 docela známé
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Já Báwo Když Porsche, tak Kájucharger píše:Proti coupé ani půl slova, ale kabrio bych chtěl radši PorčeJacík píše:Z4 kábro možná, ale kupé je moc príma autíčko Boxter se mi moc nelíbí... Ale je to samozřejmě vkusu. Někomu se líbí Porsche, někomu Báwo a někomu ani jednocharger píše:Obojí je to pro buzny, ale radši budu buzna v Porče
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Nechci mluvit za druhe, ale mam pocit, ze jsem s nim v minulosti na toto tema vedl nejakou debatu a pokud si dobre pamatuji, tak rikal, ze to urcite neni spatny, ze motor mirne zaostava za zbytkem vlastnosti auta, ktere diky motoru uprostred nejsou vubec spatne. Ja sam jsem s tim nikdy nejel, takze nemuzu hodnotit. Snad jsem to predal v ramci moznosti spravne.525iX píše:Mě by zajímal názor pana Jandy
- PUJCPORSCHE.cz
- Adept autoškoly
Myslíím, že jízdníma vlastnostma na tom bude líp Boxster (nejen proto, že ho půjčujem ) ale servisovat jak vlastní auto bych chtěl raději Bavora....takže tak.
Na vyřádění na okreskách podle mě nemá boxster mezi ostatníma cabrio konkurenci, motor uprostřed a geniální rozložení hmotnosti je parádní...a je to porsche no...všichni čumí...
V Z4 je člověk zase nenápadný....záleží co člověk chce...
Na vyřádění na okreskách podle mě nemá boxster mezi ostatníma cabrio konkurenci, motor uprostřed a geniální rozložení hmotnosti je parádní...a je to porsche no...všichni čumí...
V Z4 je člověk zase nenápadný....záleží co člověk chce...
www.PUJCPORSCHE.cz
Plníme Vaše sny!
Plníme Vaše sny!
taky by asi stalo za to ujasnit, o jakych generacich se bavime...pokud o aktualni Z4 a aktualnim Boxsterovi, pak jednoznacne Boxster, ale mel jsem za to, ze otazka padla spis na generaci minulou, kde si jsou obe auta myslim blize...