Politický koutek
Re: Politický koutek
Kim se obětoval pro blaho lidu, kondoloval Filip KLDR
Za tohle by mu měl někdo dát do tlamy. Nebo ještě lépe - vystěhovat je tam. Alespoň by to prase vyžraný komoušský zhublo.
Za tohle by mu měl někdo dát do tlamy. Nebo ještě lépe - vystěhovat je tam. Alespoň by to prase vyžraný komoušský zhublo.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ovšem pozor - já mluvil o generaci, která minulý režim právě pamatuje. Resp. pamatuje si už jen to, co jim na něm pŕišlo "dobré", tedy nebezpečně málo.Honza42 píše:Je to celkem logický. Jednak vyrostla generace lidí co komouše nepamatují, jednak současní politici předvádí to co předvádí a jednak je mylně současná mizerie přičítána kapitalismu (ačkoliv je naopak způsobena jeho absencí - což ovšem plebs nepochopí).
Napravo a nalevo, jako Koreu, nebo kdysi Německo. Prostě tak, aby si ti lidi, co jdou po oranžové, ne-li rovnou rudé, měli ve vlastním státě, co chtějí. Prosté.Pickuper píše:čeče, jak a na co by si ten kocourkov chtěl proboha dělit?Volivovej volej píše: Když Pick říká, že válka bude, tiše doufám, že dopadne rozdělením státu.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
zajímavý nápad ......... já jsem ale příznivce old schoolu.......tzn. zbavit se pouze nepohodlných, nikoliv však území
Niko nadžanel ko kerdža
Zrovna ta Korea je celkem dobrej příklad
V červenci roku 1950 provedla jihokorejská vojenská policie hromadné popravy politických vězňů, které podezřívala ze sympatií ke komunistům. Celkem se odhaduje že přibližně 100 000 politických vězňů bylo většinou bez soudu popraveno v polovině roku 1950.[7]
http://cs.wikipedia.org/wiki/Korejsk%C3%A1_v%C3%A1lka
V červenci roku 1950 provedla jihokorejská vojenská policie hromadné popravy politických vězňů, které podezřívala ze sympatií ke komunistům. Celkem se odhaduje že přibližně 100 000 politických vězňů bylo většinou bez soudu popraveno v polovině roku 1950.[7]
http://cs.wikipedia.org/wiki/Korejsk%C3%A1_v%C3%A1lka
To já taky a myslim to naprosto vážněPickuper píše:jsem zvědavej na mladýho Kima
Je otázka co a jak častoHondaMan píše:Co do huby mají
Tebe to překvapuje? Já bych byl překvapený, kdyb to bylo naopak...pavproch píše:do prahy kreml kondolenci neposlal, do pchjongjangu jo.....
no, ty krásovasco píše:
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
souhlasPickuper píše:válka bude
Registrovanou zkratku mají "Svobodní" To přijde, nemůžeme čekat, že tam bude Machů hned 50ExFun píše:Pokud myslíš SSO, tak ti se s Vaškem rozkmotřili a navíc je tam volitelný jen Mach. Zbytek jsou takové Kočí jen v jiné straně.HondaMan píše:Euroskepticka strana už tu je. Dokonce se s Václavem kamarádí. Jen je nikdo nevolí. V minulých volbách měli méně hlasů než Babiš poddaných.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Podívej se, jaká menšina nás je. Co bychom si s tak velkým územím počali? Böhmen by nám bohatě stačil.Pickuper píše:zajímavý nápad ......... já jsem ale příznivce old schoolu.......tzn. zbavit se pouze nepohodlných, nikoliv však území
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
s tak velkým uzemím bychom si zcela jistě poradili... bylo by dost místa na pickuperské nápady
Slow and serious
jj......vidím zemi bohatou.....pracovními tábory posetouKoPP píše:... bylo by dost místa na pickuperské nápady
Niko nadžanel ko kerdža