Za tohle by mu měl někdo dát do tlamy. Nebo ještě lépe - vystěhovat je tam. Alespoň by to prase vyžraný komoušský zhublo.
![Thumbs down :-q](./images/smilies/112.gif)
Ovšem pozor - já mluvil o generaci, která minulý režim právě pamatuje. Resp. pamatuje si už jen to, co jim na něm pŕišlo "dobré", tedy nebezpečně málo.Honza42 píše:Je to celkem logický. Jednak vyrostla generace lidí co komouše nepamatují, jednak současní politici předvádí to co předvádí a jednak je mylně současná mizerie přičítána kapitalismu (ačkoliv je naopak způsobena jeho absencí - což ovšem plebs nepochopí).
Napravo a nalevo, jako Koreu, nebo kdysi Německo. Prostě tak, aby si ti lidi, co jdou po oranžové, ne-li rovnou rudé, měli ve vlastním státě, co chtějí. Prosté.Pickuper píše:čeče, jak a na co by si ten kocourkov chtěl proboha dělit?Volivovej volej píše: Když Pick říká, že válka bude, tiše doufám, že dopadne rozdělením státu.![]()
To já taky a myslim to naprosto vážněPickuper píše:jsem zvědavej na mladýho Kima
Je otázka co a jak častoHondaMan píše:Co do huby mají
Tebe to překvapuje?pavproch píše:do prahy kreml kondolenci neposlal, do pchjongjangu jo.....
no, ty krásovasco píše:![]()
![]()
souhlasPickuper píše:válka bude
Registrovanou zkratku mají "Svobodní"ExFun píše:Pokud myslíš SSO, tak ti se s Vaškem rozkmotřili a navíc je tam volitelný jen Mach. Zbytek jsou takové Kočí jen v jiné straně.HondaMan píše:Euroskepticka strana už tu je. Dokonce se s Václavem kamarádí. Jen je nikdo nevolí. V minulých volbách měli méně hlasů než Babiš poddaných.
Podívej se, jaká menšina nás je. Co bychom si s tak velkým územím počali? Böhmen by nám bohatě stačil.Pickuper píše:zajímavý nápad......... já jsem ale příznivce old schoolu.......tzn. zbavit se pouze nepohodlných, nikoliv však území
jj......vidím zemi bohatou.....pracovními tábory posetouKoPP píše:... bylo by dost místa na pickuperské nápady