aj prezradis co konkretne si videl ked to bolo pocitam v nemecku? teda ako si prisiel nato ze to ma 34.00?řidičBOB píše:Vy vycházíte z tvrzení, že Stinger má pro CZ/SK speciální úpravu a já z faktu, že nemá. Vy jste prodejce, takže budete tvrdit, že víte, co prodáváte a já to zase viděl úplně náhodně, když mne kolega vezl na hotel.ragamix píše:tak to skusme este raz.. do nemecka bol dodany jeden kus s detekciou 34.00 na zvlastnu objednavku. ci nakoniec naozaj skoncil u cloveka pre ktoreho bol objednany neviem take info nemam a je mi to jedno. toto potvrdil vyrobca takze ked uz sme u pravdepodobnosti je asi jasne ze vyrobca vie na 100% co kde komu dodava navyse teda ked sa jedna o takuto specificku upravu.
Je to ale hrozně easy - stačí si objednat Stinger z nějaké jiné krajiny než je CZ/SK a je jasno všem
BTW: mne tu Vaší teorii nemusíte opakovat pořád dokola. Já nejsem Vy a pochopil jsem o co Vám jde hned napoprvé.
stinger upravu pre cz a sk ma. ako si spomenul som predajca tak asi mam lepsi pristup k informaciam... ale ved co ti brani kupit si jeden kus v zahranici.. aspon tu kazdemu budes moct dokazat ze mas pravdu