Já NEREPREZENTUJI žádnou firmu, takže nevystupuji zcela veřejně ( i když mnozí mne znají). Zástupci AR.net, pokud se na nějakém fóru vyskytují, tak svou identitu nikterak neskrývají, což je také správné. To je slušnost prodejce.vasco píše: Vy máte pro čtenáře tu nevýhodu, že se nestydíte a jste tu pod svým "jménem", nezasvěcení si řB s konkurencí nespojí...
Výhoda je to ale naopak paradoxně pro prodejce, protože já mohu být vždy označen za přisluhovače a zaplaceného prudiče. Mě je to ale jedno - já, i AR.cz a dokonce i ragamaix víme, jak se věci mají.
Pokud jsi si všiml, tak já jsem zde žádné obchodní praktiky nikdy nevytahoval - kdo, co a jak označuje... Pouze jsem se, jako dlouholetý uživatel AR pozastavil nad některou formou testů a zakreslování detekční vzdálenosti do mapky a v neposlední řadě jsem poukázal na neférovost marketingové propagace. Odpovědí bylo vždy poukázání na to, že AR.net má na stránkách to nebo ono, že detektory označuje tak a tak...
Nemohu za to, že mi nikdo Stinger k testování nezapůjčil ještě v době, když nebyla žádná propagace a prodej se teprve připravoval. Nebylo by to totiž poprvé, co bych něco takového pro Ar.cz dělal