Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
vasco
Letec

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od vasco »

Pickuper píše:
vasco píše:Nevím, jestli mi to přísluší hodnotit
nepřísluší :D
Tak pardon :-s :D
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

vasco píše:Připadá mi to jako kydání hnoje z jedné strany na druhou a to mi moc seriózní nepřipadá. Na jedné straně klamavá reklama, na druhé např.vyvolávání pocitu, že majitel EURO verze si musí honem běžet EURO CZ, jinak je mu AR naprd...
Jasně, aktivní tady je jen CZ strana, ale NET tu má celkem výrazného mluvčího... ;-)
Hodně vyvážený názor, který zachycuje podstatu celého problému. O vzájemné kydání hnoje tady ale nejde, to jenom jedná strana neustále napadá tu druhou, která se brání a občas se nechá vyprovokovat. Stačí se podívat do historie příspěvků (všech), kde při libovolné zmínce o Stingeru hned vystartuje Bob.

Reklama je prakticky vždy trochu zjednodušená a tím možná i klamavá, protože si nedokážu dost dobře představit, jak zaujmout případné zájemce a přitom jim dostatečně přesně popsat Stinger v jednoduchém a zajímavém reklamním sloganu. Nebo si myslíte, ze tvrzeni "Stinger - multifunkční zařízení, které je legální v celé Evropě a tam, kde je povoleno detekovat radary a/nebo rušit laserové měřiče rychlosti, jej lze používat i jako antiradar a/nebo rušičku!" je jako reklamní slogan to pravé ořechové?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

AR.cz: Nechci tento spor vůbec nijak soudit, ani řešit vaše slogany. A ano, já si všímám, jak tady kdo vystupuje, ale mně, jako pontenciálnímu zákazníkovi, to může být úplně ukradené, jestli má pravdu ta, či ona strana, jestli provokaci nebo hádku vyvolal ten nebo onen. Myslím, že pro lidi je důležité, že něco takového se tady vůbec děje. Podle mě to na veřejná fóra nepatří. A vůbec vás ani konkurenci neosočuju, mé příspěvky nejsou nijak ofenzivní a odsuzující, jen se snažím sdělit pohled člověka zvenčí...

Zas na druhou stranu chápu, že se člověk útokům bránit chce a v podstatě musí, ať už čisté svědomí má nebo nemá.

Vy máte pro čtenáře tu nevýhodu, že se nestydíte a jste tu pod svým "jménem", nezasvěcení si řB s konkurencí nespojí...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:bude. zmier sa s tym. bezne sa predava a propaguje a v NL kde je zakazane antiradary aj predavat.. rovnako byva na vystavach atd.. ak by si mal pravdu toto by asi mozne nebolo.. teda mininalne nie v NL
Ale asi ne jako antiradarar ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše:bude. zmier sa s tym. bezne sa predava a propaguje a v NL kde je zakazane antiradary aj predavat.. rovnako byva na vystavach atd.. ak by si mal pravdu toto by asi mozne nebolo.. teda mininalne nie v NL
Ale asi ne jako antiradarar ;-)
samozrejme ze nie ako antiradar ale ako homologovane multifunkcne zariadenie do ktoreho si pri cestach do krajin kde je pouzivanie detektorov povolene moze uzivatel nainstalovat prislusny sw a vyuzivat aj taketo funkcie B-)
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:
propagujes ju ty ale to nemusime rozoberat. povodne sme sa bavili o 34.00 a 34.30 + prisla rec aj na target v tom ze u neho vsetky produkty dodavane do europy su identicke a len v CZ sa umelo vyrobila neexistujuca CZ verzia.. na rozdiel od stingeru kde je skutocne verzia pre SK a CZ trhy ina ako ostatne. k tomu si napisal ze na webe dodavatela pre antiradary.cz nic take nie je. no a ako sa ukazalo je to tam. to je vsetko. ale ano toto sa sem uz nehodi podme teda radsej ohovarat stinger.
Nepropaguji. Na rozdíl od Vás a od pana Gnipa nepropaguji veřejně žádné webové stránky prodejců. Debatu na Target jste svedl Vy, aby jste poukázal na nějaké praktiky někoho jiného. Sice nevím proč, jelikož tato debata náleží k oficiálnímu dovozci a nikoliv na mne. Vy a pan Gnip dovozci jste, takže proto řeším otázky legálnosti a SW vybavení s Vámi. Je to toliko nepochopitelné?
A asi máme také každý trošku jiný úhel pohledu na význam slova "ohovárať." Já jsem totiž o zařízení Stinger nenapsal nikdy nic negativního. Má kritika pramení k zavádějící kampani, která je s tímto zařízením spojována. Ono také není co kritizovat, protože FP byly prohlášeny za žádoucí; lživý odečet 250m z mapky za urychlený a video, kde má STiR detekci jako US verze, za křišťálovější než křišťál. Jo a zapoměl jsem na PR článek, kde se píše, že toto zařízení vyhrálo to a ono, akorát odkaz na ty testy tam tak nějak chybí.
Pak chápu, že je lepší se bavit o Targetu. Já bych to asi nedělal jinak :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:samozrejme ze nie ako antiradar ale ako homologovane multifunkcne zariadenie do ktoreho si pri cestach do krajin kde je pouzivanie detektorov povolene moze uzivatel nainstalovat prislusny sw a vyuzivat aj taketo funkcie B-)
Ano, tohle je opravdu směšné! :-bd
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco píše:Jasně, aktivní tady je jen CZ strana, ale NET tu má celkem výrazného mluvčího... ;-)
Jen pro upřesnění - nejsem nikoho mluvčí a hovořím sám za sebe. I když si lidé, co mají z prodeje ekonomický prospěch, myslí něco jiného. Bylo by divné, kdyby si to nemysleli. Přitom ti lidé dobře vědí, kdo jsem, co mne živí a i to, že nepotřebuji někomu dělat propagaci a už vůbec z toho nepotřebuji žádné výhody.
Pro AR.cz je Stinger šance, jak se stát "výhradním" prodejcem a mít tak jistou satisfakci za fakt, že mu zastoupení na Beltronics a Target uteklo, tak říkajíc pod rukama a starého matadora v oblasti AR vyšachoval, tehdy 20ti letý, kluk :ymcowboy:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

v prvom rade nechapem preco sme si zacali vykat na fore..ale to je jedno. toto je detaba o antiradaroch kam nepatri len stinger ale aj ostatne znacky. debata ohladom targetu a frekvenciach suvisi s kontextom a ukazuje to kto tu skutocne zavadza. okrem toho aj toto je kritika reklamnej kampate a nie samotneho vyrobku ze ano. rozdiel je len v tom ze homologacia je skutocna vec ale CZ verzie nie. rovnako tak nie je pravda ze mam na aute pokovene sklo a tiez ze mam Ford.. asi tolko k tomu. tiez nechapem co je na tom nepochopitelne.

ale mozeme sa bavit o stingeroch dalej nemam s tym problem jen uz nie stale o tom istom dookola. uz je to nuda.
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řidičBOB píše:
vasco píše:Jasně, aktivní tady je jen CZ strana, ale NET tu má celkem výrazného mluvčího... ;-)
Jen pro upřesnění - nejsem nikoho mluvčí a hovořím sám za sebe. I když si lidé, co mají z prodeje ekonomický prospěch, myslí něco jiného. Bylo by divné, kdyby si to nemysleli. Přitom ti lidé dobře vědí, kdo jsem, co mne živí a i to, že nepotřebuji někomu dělat propagaci a už vůbec z toho nepotřebuji žádné výhody.
Pro AR.cz je Stinger šance, jak se stát "výhradním" prodejcem a mít tak jistou satisfakci za fakt, že mu zastoupení na Beltronics a Target uteklo, tak říkajíc pod rukama a starého matadora v oblasti AR vyšachoval, tehdy 20ti letý, kluk :ymcowboy:
Neboj, já vím, jak se věci mají, ten mluvčí má být v úvozovkách... ;)

A opakuji, já jsem mírumilovný člověk, nemyslel jsem to nijak zle a ani se nechci hádat, jen jsem si tak postesknul, jak mi to tady připadá...
Zamčeno