Tak pardonPickuper píše:nepříslušívasco píše:Nevím, jestli mi to přísluší hodnotit
![Worried :-s](./images/smilies/17.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Tak pardonPickuper píše:nepříslušívasco píše:Nevím, jestli mi to přísluší hodnotit
Hodně vyvážený názor, který zachycuje podstatu celého problému. O vzájemné kydání hnoje tady ale nejde, to jenom jedná strana neustále napadá tu druhou, která se brání a občas se nechá vyprovokovat. Stačí se podívat do historie příspěvků (všech), kde při libovolné zmínce o Stingeru hned vystartuje Bob.vasco píše:Připadá mi to jako kydání hnoje z jedné strany na druhou a to mi moc seriózní nepřipadá. Na jedné straně klamavá reklama, na druhé např.vyvolávání pocitu, že majitel EURO verze si musí honem běžet EURO CZ, jinak je mu AR naprd...
Jasně, aktivní tady je jen CZ strana, ale NET tu má celkem výrazného mluvčího...![]()
Ale asi ne jako antiradararragamix píše:bude. zmier sa s tym. bezne sa predava a propaguje a v NL kde je zakazane antiradary aj predavat.. rovnako byva na vystavach atd.. ak by si mal pravdu toto by asi mozne nebolo.. teda mininalne nie v NL
samozrejme ze nie ako antiradar ale ako homologovane multifunkcne zariadenie do ktoreho si pri cestach do krajin kde je pouzivanie detektorov povolene moze uzivatel nainstalovat prislusny sw a vyuzivat aj taketo funkcieřidičBOB píše:Ale asi ne jako antiradararragamix píše:bude. zmier sa s tym. bezne sa predava a propaguje a v NL kde je zakazane antiradary aj predavat.. rovnako byva na vystavach atd.. ak by si mal pravdu toto by asi mozne nebolo.. teda mininalne nie v NL
Nepropaguji. Na rozdíl od Vás a od pana Gnipa nepropaguji veřejně žádné webové stránky prodejců. Debatu na Target jste svedl Vy, aby jste poukázal na nějaké praktiky někoho jiného. Sice nevím proč, jelikož tato debata náleží k oficiálnímu dovozci a nikoliv na mne. Vy a pan Gnip dovozci jste, takže proto řeším otázky legálnosti a SW vybavení s Vámi. Je to toliko nepochopitelné?ragamix píše:
propagujes ju ty ale to nemusime rozoberat. povodne sme sa bavili o 34.00 a 34.30 + prisla rec aj na target v tom ze u neho vsetky produkty dodavane do europy su identicke a len v CZ sa umelo vyrobila neexistujuca CZ verzia.. na rozdiel od stingeru kde je skutocne verzia pre SK a CZ trhy ina ako ostatne. k tomu si napisal ze na webe dodavatela pre antiradary.cz nic take nie je. no a ako sa ukazalo je to tam. to je vsetko. ale ano toto sa sem uz nehodi podme teda radsej ohovarat stinger.
Ano, tohle je opravdu směšné!ragamix píše:samozrejme ze nie ako antiradar ale ako homologovane multifunkcne zariadenie do ktoreho si pri cestach do krajin kde je pouzivanie detektorov povolene moze uzivatel nainstalovat prislusny sw a vyuzivat aj taketo funkcie
Jen pro upřesnění - nejsem nikoho mluvčí a hovořím sám za sebe. I když si lidé, co mají z prodeje ekonomický prospěch, myslí něco jiného. Bylo by divné, kdyby si to nemysleli. Přitom ti lidé dobře vědí, kdo jsem, co mne živí a i to, že nepotřebuji někomu dělat propagaci a už vůbec z toho nepotřebuji žádné výhody.vasco píše:Jasně, aktivní tady je jen CZ strana, ale NET tu má celkem výrazného mluvčího...![]()
Neboj, já vím, jak se věci mají, ten mluvčí má být v úvozovkách...řidičBOB píše:Jen pro upřesnění - nejsem nikoho mluvčí a hovořím sám za sebe. I když si lidé, co mají z prodeje ekonomický prospěch, myslí něco jiného. Bylo by divné, kdyby si to nemysleli. Přitom ti lidé dobře vědí, kdo jsem, co mne živí a i to, že nepotřebuji někomu dělat propagaci a už vůbec z toho nepotřebuji žádné výhody.vasco píše:Jasně, aktivní tady je jen CZ strana, ale NET tu má celkem výrazného mluvčího...![]()
Pro AR.cz je Stinger šance, jak se stát "výhradním" prodejcem a mít tak jistou satisfakci za fakt, že mu zastoupení na Beltronics a Target uteklo, tak říkajíc pod rukama a starého matadora v oblasti AR vyšachoval, tehdy 20ti letý, kluk