pri instalacii sw umoznujuceho detekciu radarov musi uzivatel suhlasit s podmienkami pouzitia teda okrem ineho s tym ze tento nepouzije v krajine kde to nie je dovolene. zodpovednost je nasledne na uzivatelovi. ak ti napr v NL zabavia zariadenie ktore ma nahraty sw umoznujuci detekciu radarov mas problem. prave preto je nutne sw vymazat. potom moze byt v aute legane namontovany.. na rozdiel od inych produktov ktore homologaciu nemaju. tam mas problem aj keby si sw zmazal resp deaktivoval. zariadenie bez homologacie totiz nesmies mat v aute vobec ani namontovane.Pickuper píše:mícháš hrušky s jablkama příteli Střecho auto, stejně jako každej výrobek má jakési prohlášení o shodě, dále je způsobilost prokázána vydáním TP. Ovšem jde o výrobek nikoliv o způsob používání, o svépomocných úpravách nemluvě. Nemám vůbec obavu, že ve finále příslušný soudní znalec lehce zjistil, jestli s něčím bylo či nebylo manipulováno A stejně to musí a bude platit i pro AR......AntiRadary.cz píše:Takže pokud výrobce garantuje, že jeho vozidlo je spolehlivé, bezpečné a splňuje všechny zákonné normy, tak má současně garantovat, že se v něm nikdy nevybouráte a že se vám nikdy nepokazí? A to i v případě, že si jej přečipujete, různě nedovoleně upravíte a jezdíte jako prase?Pickuper píše:no jo, ale jetliže nevydá, tak je přeci nad slunce jasné, že vše není OK
Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Znovu opakuji, že jsem se nikdy netajil tím, kde nyní nakupuji tuto techniku. Stejně, jako jsem se nikdy netajil tím, že dřív jsem ji nakupoval u CD a poté u pana Gnipa.ragamix píše:kazdy kto sa pozrie na web ktory mas v linku hned vie za koho kopes...
Ano, jsem tam s péčí o můj vozový park spokojen a tak je mohu doporučit tím, že mám jejich web v linku (cca měsíc). Nikoliv ale v podpisu (byť to mám povoleno), protože ty věci neprodávám!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nesmím ani porušovat max. povolenou rychlost.ragamix píše: na rozdiel od inych produktov ktore homologaciu nemaju. tam mas problem aj keby si sw zmazal resp deaktivoval. zariadenie bez homologacie totiz nesmies mat v aute vobec ani namontovane.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Demagogie je spíše váš příspěvek. Pokud se Stinger používá schváleným způsobem, tak v případě nějakých problému může zákazník počítat s podporou výrobce a prodejce. Jestliže si jej ale upraví a použije nedovoleným způsobem, tak má smůlu a žádný rozumný člověk se tomu asi divit nebude. Je to totiž stejná situace, jako kdyby někdo vyloupil banku legálně drženou pistolí a po zadržení se domáhal pomoci od výrobce pistole.řidičBOB píše:AR.cz: To je ne příliš povedená demagogie...
Stejně tak bych očekával, že když je Stinger legální a mě čapnou, tak se můžu obrátit na toho, kdo mi legálnost při koupi garantoval. Ale ono ta vaše legálnost je pouze v tom, že to tam smí být, ale nesmí se to použít.
To tvrdí můj dodavatel, na kterého se mimochodem odkazujete na svém profilu a já zatím nemám důvod o jeho informacích pochybovat. Nebo máte nějaké lepší informace, o kterých já nevím? Uvítám, když se tady s nimi podělíte.řidičBOB píše:Takže uznáváte, že Váš "bratr v triku" je lhář, když na svých stránkách tvrdí něco jiného?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
Kdyby takové prohlášení vydal, tak nepochybně s dodatkem, že v některých zemích musíš vymazat funkci AR. Pokud by tě v těch zemích chytli, nepochybně by se bránil, že to byla tvoje chyba, že jsi byl seznámen s nutností deaktivace AR.Pickuper píše:fun: na druhou stranu pokud mi prodejce vydá prohlášení o tom jak to všechno OK a ve skutečnosti tomu je zcela jinak, tak potom není nic jednoduššího než náhrady vzniklé škody po něm vymáhat občansko-právní cestou eventuelně přidat nějaké to trestní oznámení na podvod, nebo se mýlím?
Je to jednoduché jako facka. Stinger si lidé kupují za nemalé částky jako antiradar. To je jeho základní funkce. Případně AL. Na rozdíl od ostatních má homologaci k namontování do auta. Nicméně jeho používání v základní funkci pro jakou byl zakoupen je v daných zemích stejně nelegální jako u jakéhokoliv jiného AR/AL.
AR.cz se tady ani nesnaží tvrdit, že používání AR Stingeru je legální v celé EU. POuze používá "zmrdský" marketing, kdy na otázku o jabku (zda je legální jako AR v celé EU), se snaží podsunout odpověď o hrušce (tedy že má homologaci pro celou EU).
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže česky: když si koupím Stinger od prodejce, který má v názvu "antiradary," tak zjevně za účelem detekce antiradarů. Pokud ale tuto funkci budu mít zaplou, tak se vystavuji možnému postihu, pokud vyplou, tak je zařízení užíváno v souladu s homologací a žádný postih mi nehrozí. Takže AR OFF. K čemu pak toto zařízení potřebuji??AntiRadary.cz píše:Demagogie je spíše váš příspěvek. Pokud se Stinger používá schváleným způsobem, tak v případě nějakých problému může zákazník počítat s podporou výrobce a prodejce. Jestliže si jej ale upraví a použije nedovoleným způsobem, tak má smůlu a žádný rozumný člověk se tomu asi divit nebude..
Ano, oblíbená demagogická hříčka - zaměňovat přestupkové jednání s trestnou činnostíAntiRadary.cz píše:Je to totiž stejná situace, jako kdyby někdo vyloupil banku legálně drženou pistolí a po zadržení se domáhal pomoci od výrobce pistole.
No, ragamix tady poukazoval na nějaké nekalé praktiky s předražováním a já takové našel na Vašich stránkách. Na stránkách Vašeho dodavatele nic takového není. Ptejte se tedy ragamixe - ten evidentně pochybuje.AntiRadary.cz píše:To tvrdí můj dodavatel, na kterého se mimochodem odkazujete na svém profilu a já zatím nemám důvod o jeho informacích pochybovat. Nebo máte nějaké lepší informace, o kterých já nevím? Uvítám, když se tady s nimi podělíte.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, co je na to "zmrdského", když v reklamním sloganu vyzdvihují jednu z největších předností Stingeru, a to, že jeho přítomnost ve vozidle je legální v celé EU. Samozřejmě, že každému zájemci o Stinger pečlivě vysvětlím způsob fungování a jeho přednosti i nedostatky, jako i možná úskalí při použití v zahraničí. Jestli si to přesto zakoupí nebo ne a jestli to bude v zahraničí používat legálním způsobem nebo ne, je už čistě na něm. Nemám zájem někoho klamat a nutit mu zboží, které mu nevyhovuje, ale taky chci lidi zaujmout a dát jím na srozuměnou, že se na trhu objevilo něco nového, co si možná zaslouží jejích pozornost.ExFun píše:AR.cz se tady ani nesnaží tvrdit, že používání AR Stingeru je legální v celé EU. POuze používá "zmrdský" marketing, kdy na otázku o jabku (zda je legální jako AR v celé EU), se snaží podsunout odpověď o hrušce (tedy že má homologaci pro celou EU).
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Tak pokud stavíte slogan na tom, že Stinger je první antiradar!!!, který je legální v celé EU, tak bych to chápal tak, že ho můžu mít neustále zapnutý
2.0i 107kW
Ani tady bych si nebyl úplně jistý. V zemích, kde je zakázáno mít vůbec v autě zařízení schopné detekce radarů je nezákonný i vyplý AR. Jaký je rozdíl mezi vyplým AR a zařízením s dočasně smazanou částí SW, ale technicky jinak způsobilým k funkci AR?řidičBOB píše: Takže česky: když si koupím Stinger od prodejce, který má v názvu "antiradary," tak zjevně za účelem detekce antiradarů. Pokud ale tuto funkci budu mít zaplou, tak se vystavuji možnému postihu, pokud vyplou, tak je zařízení užíváno v souladu s homologací a žádný postih mi nehrozí. Takže AR OFF. K čemu pak toto zařízení potřebuji??
Z technického hlediska značný, ale z pohledu účelu, smyslu zákona už velmi malý. S trochou extenzivního výkladu to bude nelegální i se smazaným AR. Homologace nehomologace.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ale dá se to brat i tak, že je legální v celé EU a taky může fungovat jako antiradar. Je jenom na uživateli, co v zahraničí preferuje, jestli plnou legalitu nebo detekci radarů a pokud není úplně natvrdlý, tak může využívat i jedno i druhé současně, jelikož přechod mezi těmi stavy velice rychlý a jednoduchý (směrem antiradar - neantiradar).šmoula píše:Tak pokud stavíte slogan na tom, že Stinger je první antiradar!!!, který je legální v celé EU, tak bych to chápal tak, že ho můžu mít neustále zapnutý