Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od AntiRadary.cz »

ExFun píše:Stiger je nepochybně zařízení SCHOPNÉ detekce radarových měřičů. Proto bude nelegální ve všech zemích, dle jejichž zákonů nesmí být v autě zařízení schopné detekce radarových zařízení (i neaktivní).

V CZ je navíc prodáván v nehomologovaném stavu.
Není! V zemích, kde je použití detektorů zakázáno, se Stinger prodává ve stavu, kdy není schopen detekce radarů a uživatel by jej naopak musel "hacknout", aby detekce schopen byl. Proč je podle Vás Stinger v ČR prodáván v nehomologovaném stavu jsem moc nepochopil.
řidičBOB píše:A Vy víte, kam se do NL chystám? Nebo znáte všechny prodejce?? Na co si to tady hrajete? Dyť neumíte ani světový jazyk, kterým by jste je na to upozornil. A rusky v NL asi neumějí.
Co se týká odpovědi, tak jsem ji nikdy nedostal ;-)
Stačí upozornit výrobce a on si už dealery pohlídá úplně stejně, jak to udělal po vaši akci udělal v Německu. Ohledně komunikace se taky mýlíte, jednak tam taky mají lidi, kteří umí rusky a jednak ani komunikace v EN není problém. Odpověď na otázku jste dostal několikrát, naposledy dnes ráno tady na fóru.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Já to vím, Ty to víš, on to ví...akorát to nikdy nepřizná, protože na tom postavil marketingovou strategii, ze které má ekonomický prospěch. To je celé.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: Odpověď na otázku jste dostal několikrát, naposledy dnes ráno tady na fóru.
Že existuje CZ/SK úprava? No, možná tam něco upravují, ale pásma to nejsou. 34,0 a 34,3 jsou totiž přítomna i u dealera v D nebo v IT :ymparty:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Pickuper píše:no jo, ale jetliže nevydá, tak je přeci nad slunce jasné, že vše není OK :D
Takže pokud výrobce garantuje, že jeho vozidlo je spolehlivé, bezpečné a splňuje všechny zákonné normy, tak má současně garantovat, že se v něm nikdy nevybouráte a že se vám nikdy nepokazí? A to i v případě, že si jej přečipujete, různě nedovoleně upravíte a jezdíte jako prase?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

este raz opakujem pre ostatnych ze verzie stingeru dodavane do SK a CZ su upravene. stinger robi rozne upravy aj pre ine trhy v europe a zariadenia sa mozu navzajom v drobnostiach lisit. stinger nie je target ktory robi jednu verziu pre celu europu akurat teda v CZ sa z nej nalepenim napisu czech republic stane 2x tak draha CZ verzia...
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AR.cz: To je ne příliš povedená demagogie... Vy přece nejste v pozici výrobce automobilu, ale v pozici toho čiptunera! Čipování je přece zásah do vozidla, stejně jako montáž a případné užití Stingeru. Když si načipuji motor a používám vyšší výkon, tak se může stát, že se mi něco v autě rozbije. Jedu do servisu, kde mi řeknou, že to je nepovolená úprava a odkážou mne tam, kde úpravu provedli. A očekávám, že úpravce se k tomu nějak postaví - někteří se dokonce smluvně zavazují, že přebírají záruku v případě konkrétních vad.
Stejně tak bych očekával, že když je Stinger legální a mě čapnou, tak se můžu obrátit na toho, kdo mi legálnost při koupi garantoval. Ale ono ta vaše legálnost je pouze v tom, že to tam smí být, ale nesmí se to použít. V analogii na čiptuning - mohu si do vozu nechat namontovat třeba Powerbox, ale nesmím ho zapojit... Prostě bezva!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:este raz opakujem pre ostatnych ze verzie stingeru dodavane do SK a CZ su upravene. stinger robi rozne upravy aj pre ine trhy v europe a zariadenia sa mozu navzajom v drobnostiach lisit...
Co to znamená? Já se ptám konkrétně a dostanu odpověď hodnou špatného komunálního politika.
Takže ještě jednou: má Stinger koupený v D, IT, NL standardně 34,0 a 34,3 nebo ne???
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ragamix píše:stinger nie je target ktory robi jednu verziu pre celu europu akurat teda v CZ sa z nej nalepenim napisu czech republic stane 2x tak draha CZ verzia...
Takže uznáváte, že Váš "bratr v triku" je lhář, když na svých stránkách tvrdí něco jiného? :ymhug:
Přílohy
ar.cz.jpg
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 23 pro 12:58, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše:este raz opakujem pre ostatnych ze verzie stingeru dodavane do SK a CZ su upravene. stinger robi rozne upravy aj pre ine trhy v europe a zariadenia sa mozu navzajom v drobnostiach lisit...
Co to znamená? Já se ptám konkrétně a dostanu odpověď hodnou špatného komunálního politika.
Takže ještě jednou: má Stinger koupený v D, IT, NL standardně 34,0 a 34,3 nebo ne???
dobre vies ze na tvoje prispevky nereagujem ale ze idu tie vianoce tak urobim jednu jedinu vynimku. nie aby si mal pocit ze je to kvoli tebe alebo ze by mi snad zalezalo na tom co si ty myslis alebo pises ale prave preto ze by to urcite zaujimalo aj ostatnych. takze:

NIE Stinger zakupeny v D, IT, NL standardne neumoznuje detekciu 34.0 ale iba 34.3

kazdy kto sa pozrie na web ktory mas v linku hned vie za koho kopes...
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

AntiRadary.cz píše:
Pickuper píše:no jo, ale jetliže nevydá, tak je přeci nad slunce jasné, že vše není OK :D
Takže pokud výrobce garantuje, že jeho vozidlo je spolehlivé, bezpečné a splňuje všechny zákonné normy, tak má současně garantovat, že se v něm nikdy nevybouráte a že se vám nikdy nepokazí? A to i v případě, že si jej přečipujete, různě nedovoleně upravíte a jezdíte jako prase?
mícháš hrušky s jablkama příteli Střecho [-x auto, stejně jako každej výrobek má jakési prohlášení o shodě, dále je způsobilost prokázána vydáním TP. Ovšem jde o výrobek nikoliv o způsob používání, o svépomocných úpravách nemluvě. Nemám vůbec obavu, že ve finále by příslušný soudní znalec lehce zjistil, jestli s něčím bylo či nebylo manipulováno ;) A stejně to musí a bude platit i pro AR...... :ymsmug: Ale jinak je mi váš kampf úplně u prdele :D
Niko nadžanel ko kerdža
Zamčeno