Pickuper píše:válka bude
Politický koutek
Re: Politický koutek
Je to celkem logický. Jednak vyrostla generace lidí co komouše nepamatují, jednak současní politici předvádí to co předvádí a jednak je mylně současná mizerie přičítána kapitalismu (ačkoliv je naopak způsobena jeho absencí - což ovšem plebs nepochopí). Navíc pojem dobré mravy už neexistuje, takže komoušům vlastně není co vytýkat. To je na tom asi to nejhorší.
A my pravičáci máme dělat co? Žádnou stranu nemáme a volit "menší zlo" už nás po 20 letech taky nebaví. Zvlášť když vidíme, že to "menší zlo" je pořád větší a větší. Takže hodně z nás nevolí, bo není co. Co se budoucnosti týče, nejsem optimista.
A my pravičáci máme dělat co? Žádnou stranu nemáme a volit "menší zlo" už nás po 20 letech taky nebaví. Zvlášť když vidíme, že to "menší zlo" je pořád větší a větší. Takže hodně z nás nevolí, bo není co. Co se budoucnosti týče, nejsem optimista.
Už nic neexistuje. Vláda zla je realitou. Menší zlo je mýtus. Nic takového není
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
čeče, jak a na co by si ten kocourkov chtěl proboha dělit?Volivovej volej píše: Když Pick říká, že válka bude, tiše doufám, že dopadne rozdělením státu.
Niko nadžanel ko kerdža
do kamene vytesat!Honza42 píše: jednak je mylně současná mizerie přičítána kapitalismu (ačkoliv je naopak způsobena jeho absencí - což ovšem plebs nepochopí).
100% souhlas.
ref není koho volit: já fakt doufám, že Václav II. hned poté, co ho vykopnou z hradu založí euroskeptistickou stranu...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Euroskepticka strana už tu je. Dokonce se s Václavem kamarádí. Jen je nikdo nevolí. V minulých volbách měli méně hlasů než Babiš poddaných.
2.9T RWD
To bylo to první co mě napadlo když jsem si to přečetl.Pickuper píše:čeče, jak a na co by si ten kocourkov chtěl proboha dělit?Volivovej volej píše:Když Pick říká, že válka bude, tiše doufám, že dopadne rozdělením státu.
2.9T RWD
tak pokud volivovej Majkl volej předvídá, že EU bude jeden stát, tak s ním nelze jinak než souhlasit
Slow and serious
Pokud myslíš SSO, tak ti se s Vaškem rozkmotřili a navíc je tam volitelný jen Mach. Zbytek jsou takové Kočí jen v jiné straně.HondaMan píše:Euroskepticka strana už tu je. Dokonce se s Václavem kamarádí. Jen je nikdo nevolí. V minulých volbách měli méně hlasů než Babiš poddaných.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek