BMW Divize
Re: BMW Divize
Tak nech uz to jaro je a uzivame sa!!!!
To já hladím špinavej lak (jinak to v té blbé zimě skoro nejde) svýho Brava a taky se těším na jaro a oblíbený okresky
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
ja radi nic nehladim, pac by mi na ruce zustala vrstva soli...za par hodin z cisteho auta hnus obaleny uplne krustou, humus, fuj...nenavidim zimu a sul jeste vic
taky už čekám na jaro, ať se to dá konečně umýt, je to špianvý jak prase a neradno jít těsně kolem auta v garáži...
Já si sehnal katalog originálního příslušenství pro Z3. Přívěsný vozík je nejvíc...
Z3 s vozíkem musí být kchůl
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
ok, zeditovano (smazat to nejde)
Naposledy upravil(a) Caddy dne stř 23 úno 14:37, celkem upraveno 1 x.
Nerozumím tomu odhodlání komentovat vše US variací toho, co se právě řeší...
Kdo jste neviděli, tak doporučuji - videosrovnávačka M (E92) vs. Mustang GT na okruhu:
http://www.motortrend.com/av/roadtests/ ... index.html
Jasně, je to americký test a BMW přesto vyhrálo, ale bylo to velmi vyrovnané, čas na okruhu měla M3 lepší jen o 0,1 sek. (na celkový čas 1:27 min) a přitom Mustang stojí (v Americe) prakticky polovinu (!).
Za cenu M3 už je Mustang Shelby GT500 s výkonem 540 koní a ještě zbude asi 10.000 dolarů nebo taky Corvette... Být Američan, nejsem si jist, jestli bych ty peníze za BMW dal.
http://www.motortrend.com/av/roadtests/ ... index.html
Jasně, je to americký test a BMW přesto vyhrálo, ale bylo to velmi vyrovnané, čas na okruhu měla M3 lepší jen o 0,1 sek. (na celkový čas 1:27 min) a přitom Mustang stojí (v Americe) prakticky polovinu (!).
Za cenu M3 už je Mustang Shelby GT500 s výkonem 540 koní a ještě zbude asi 10.000 dolarů nebo taky Corvette... Být Američan, nejsem si jist, jestli bych ty peníze za BMW dal.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
tak Vette je určitě zajímavá volba, o tom asi žádná
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III