Výcvaky
Re: Výcvaky
to dela uz nekolik let...pokazde neco prida...zacina to instalovat uz v rijnu...ma tam asi sto traficek, 25.203 zarovek a spotreba 15 kW
tak nema to tu uhlednost americkych odmu, ale snaha se ceni....a hlavne je mi to sympaticke tim, ze tam nema zadne nevkusne figury...soby, santy, snehulaky....šmoula píše:Nehledě na to, že to není ani moc hezké
...ale chlapik je moc milej, takovej fajn....a ma rad ameriky, taky ho hned zaujalo, kdyz jsem prijel A jezdi do pardubic, tak uz jsem predbezne domluveni, ze koukne na oplatku k nam
Obdivuju, že si dá někdo na barák dobrovolně takovej kýč.
Mám rád automatické převodovky.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
SSS - vdechne tě do života
Až budeš někdy v Ově, tak si zajeď do centra k Městkému policejnímu ředitelství... http://maps.google.cz/maps?q=49.840823, ... 5,0,0&z=18 Kolem toho bloku stojí pouze policejní auta. Mimojiné třeba i Nissan Navara pickup, Nissan Xtrail apod.vasco píše:Tak mě napadá, čo také ještě stojí za zmínku v čem jezdí PČR? Ty budeš asi dobře informován, ale můžou i ostatní, co zahlídli někdy...řidičBOB píše:Někdy ta policie nakupuje vcelku obskurdní auta
Tohle je zrovna policejní Xtrail, na čelním skle má nalepovací majáky.
2.016V 99kW
Na tvargle je dobré si zajet přímo do Loštic, do podnikové prodejny. Jednak tam mají hodně druhů tvarglí a druhak smrdí víc než v obchodě...já tam kupoval minulý týden balení 450g za 77Kč a smrdí to hezky.mmira píše:tvargle uz bohuzel nesmrdi vubec. coz by teda az tam nevadilo, pruser je, ze uz ani nemaji zadnou chut.
2.016V 99kW