Kde nejčastěji tankujete a proč?
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde nejčastěji tankujete a proč?
no já mám fuelsave za obyč N95 zkurvený babišem s jinou nálepkou a vyšší cenovkou, protože mi spotřeba lítá okolo 8,4l českého N95/100 km +- litr jenom změnou složení město/okresky v rámci jedné nádrže, takže údajné snížení spotřeby o 1l při použití fuelsavu mi přijde jako leštěný marketingový prd
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
AHA! Tak proto to má spotřebu o litr benzínu nižší. Protože ten litr benzínu je nahrazený litrem řepkovice!PeTr7650 píše:zarazilo mne vcera v nemecku, ze u "fuelsave" paliv maj helmuti velkou cedulku s obsahem bioslozek vylepenou na stojanu. fuelsave diesel 7% a fuelsave n95 maj oznacen jako E10 . .
takze tady bude zakopanej pes. Vsimli jste si, ze Fuelsave byl uveden na trh po sklizni repky?
da da, tak jest . .EL_XEL píše:AHA! Tak proto to má spotřebu o litr benzínu nižší. Protože ten litr benzínu je nahrazený litrem řepkovice!PeTr7650 píše:zarazilo mne vcera v nemecku, ze u "fuelsave" paliv maj helmuti velkou cedulku s obsahem bioslozek vylepenou na stojanu. fuelsave diesel 7% a fuelsave n95 maj oznacen jako E10 . .
takze tady bude zakopanej pes. Vsimli jste si, ze Fuelsave byl uveden na trh po sklizni repky?
-
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
osvědčilo se mi tankovat u velkých čerpaček OMV, Shell, Agip, Benzina. Nikdy jsem zde něměl probléM, at už to bylo v čr nebo v zahraničí Co se mi naopak neosvědčilo je tankování u TANK-ONA. Je to sice levné ale stojí to za hovno
A co tak strašného se Ti stalo po natankování u ONA? Tankuji u různých, značkových i neznačkových čerpacích stanic a rozdíl jsem nezaznamenal.
A dávat za příklad Shell? Nevím, nevím...
A dávat za příklad Shell? Nevím, nevím...
2.9T RWD
zatím jediný rozdíl, který se mi mezi značkovýma i neznačkovýma pumpama v čr podařilo poznat, tak na transitu kolísají otáčky volnoběhu u některé levné noname nafty.
Pravda vyděsí
do pandice taky liju cokoli a žádný rozdíl nepozoruju.... na noname i značku je to pořád stejná lemra líná...
ale přímosvstřiky (1.8TSI i N53) jsou an přítomnost aditiv extrémně citlivé, na noname to jede "hrbolatě", na volnoběh sa to dusí a kucká, zátah není plynulý.... na značkové 98-100cot. benzíny to jezdí fajně (Verva 100, MaxxMotion 100...) šhell bych si do auat už v životě nenalil, za a) bo sou kurwa drazí a za b) po zkušenosti s tím jejich zázrakem "Fuel save" (někde sem to tu psal) už takovou prasárnu svýmo motoru nikdy neudělám
ale přímosvstřiky (1.8TSI i N53) jsou an přítomnost aditiv extrémně citlivé, na noname to jede "hrbolatě", na volnoběh sa to dusí a kucká, zátah není plynulý.... na značkové 98-100cot. benzíny to jezdí fajně (Verva 100, MaxxMotion 100...) šhell bych si do auat už v životě nenalil, za a) bo sou kurwa drazí a za b) po zkušenosti s tím jejich zázrakem "Fuel save" (někde sem to tu psal) už takovou prasárnu svýmo motoru nikdy neudělám
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
no shell teď na různých místech zlevnil... ale zajímavá informace s těmi aditivy do přímovstřiků, ani nevím, co máti lije do Golfa 1.4 TSI. Můj Neon jezdí taky skoro na cokoliv, ale Onu apod. a JZD se vyhýbám, ani fuelsavy ani supertechy od agipu nebo co to je ("náhrada za N95") neberu.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jsem byl tuhle v JČ a Shell měl N95 za 34,90!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
v plzni na shell jeste nedavno 34.50. levni tam jsou dlouhodobe. v ol jsou asi tri a vsecky drahe az beda
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou