Politický koutek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Začíná přituhovat co?
VH +18.12.2011
Čest jeho památce, upřímnou soustrast Dáši.... za doby svobodné evropy sem k němu vzhlížel jak k modle, po nástupu na hrad rychle moje sympatie ztratil, nicméně dokázal naši zemi převést od socialsmu ke kapitalismu.... čest!
Čest jeho památce, upřímnou soustrast Dáši.... za doby svobodné evropy sem k němu vzhlížel jak k modle, po nástupu na hrad rychle moje sympatie ztratil, nicméně dokázal naši zemi převést od socialsmu ke kapitalismu.... čest!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Budiž mu země lehká.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
tak pokud vzhlížíš k židovskejm synkům a udavačům, tak to potom jopavproch píše: za doby svobodné evropy sem k němu vzhlížel jak k modle
.... ale jinak nebyl špatnej, takže budiž mu země lehká
Niko nadžanel ko kerdža
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
V.H. - R.I.P.
Zemřel Drahý vůdce.....
http://zpravy.idnes.cz/zemrel-vudce-sev ... anicni_aha
Soucítím s nimi...
Zemřel Drahý vůdce.....
http://zpravy.idnes.cz/zemrel-vudce-sev ... anicni_aha
Soucítím s nimi...
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To mi řekněte: Mají povinnost takhle teatrálně truchlit, nebo jsou tam tak zblblí? Spíš bych teda tipoval první možnost, ale kdo ví...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Když by Ti Kim dělal ježíška, celej rok bys měl howno a on by těsně před Vánocama zakukal tak bys taky břečel jak malej ikdybys byl velkej
Slow and serious
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že povinnost to určitě nebude. IMHO jsou ti lidi dost zblbnutí a zmasírovaní propagandou... Ale nikdy jsem tam nebyl, tak nevím noVolivovej volej píše:To mi řekněte: Mají povinnost takhle teatrálně truchlit, nebo jsou tam tak zblblí? Spíš bych teda tipoval první možnost, ale kdo ví...
Také bych řekl že truchlí dobrovolně.
Co těm lidem chybí. Co do huby mají, bydlet kde mají, armáda se stará o jejich bezpečí a kdo Kima poslouchá a nedělá problémy, tak se nemá zas tak špatně. A těch pár popravených je prostě daň za pohodový a bezstarostný život v KLDR.
Co těm lidem chybí. Co do huby mají, bydlet kde mají, armáda se stará o jejich bezpečí a kdo Kima poslouchá a nedělá problémy, tak se nemá zas tak špatně. A těch pár popravených je prostě daň za pohodový a bezstarostný život v KLDR.
2.9T RWD