No oproti Accordu alias "nebaví mě život a tak jsem si koupil Hondu v dieselu" to bude opravdu příšerná frustracealvi píše:to bude ta jeho prace potom vypadat , prijet tam frustrovanej z te jizdy ........charger píše:Můj kamarád si teď ke dvěma Hondám bude kupovat BMW 535d na každodenní ježdění. Vyhodíte ho z Honda klubu?
Za kolik jezdíte s dieselem?
Re: Za kolik jezdíte s dieselem?
Ain´t nobody got time for that
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pravda...můžem se bavit o povedenosti a zábavnosti VTEC motorů...ale dieselová honda?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pravda , v BMW jsem nikdy nesedel , i ja bych chtel vyzkouset jizdu v kazdem aute 10÷20 km po zname silnici pro subjektivni pocity . Jenomze maly Japonecek pracuje , ten nemysli na to , kdy bude dalsi stavka jako skopcak , z toho tedy plyne , ze kvalita musi byt asi na jine urovni
to je fakt..japoneček uvažuje jak špatně postavit jadernou elektrárnu ..alvi píše:pravda , v BMW jsem nikdy nesedel , i ja bych chtel vyzkouset jizdu v kazdem aute 10÷20 km po zname silnici pro subjektivni pocity . Jenomze maly Japonecek pracuje , ten nemysli na to , kdy bude dalsi stavka jako skopcak , z toho tedy plyne , ze kvalita musi byt asi na jine urovni
bych nevěřil, že ještě tak rozumní lidé jako ty chodí na net
Ty jo, já se normálně stydím, že mám Japonce
jeste ze mam Hondu , mit nejakeho skopcaka , proziju zivot ve stresu .........
Pokud to neni goes tak se taky stydim..
To je materiálek
jeste ze mam taliana a tak je mi to jedno
tady je veselo
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw