Auto pre veľkého chlapa
Re: Auto pre veľkého chlapa
zpět k thémě: raz ňa jeden amík svez Fordem Explorer.... já (178cm/70kilo) sem v tym křesle a prostoru kolem nich úplně ztratil orientaci, amík (6'5" a asitak 300+ poundů) stále kolem sebe měl přiměřený životní prostor....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
zajímavá volba by byla JGCH...na silnici působí solidním dojmen, není to extrémně poruchové, nafta jezdí v maximu za 13 a prostorný je to až-až...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
HondaMan: Až na Pathfinder jsem seděl ve všech, ale já mám trochu jiné proporce. Ten Pathfinder mě jen tak napadnul jako další potencionální kandidát. RR/Discovery mi nepřišel nějak těsnej.
Naposledy upravil(a) Plant dne pát 16 pro 21:18, celkem upraveno 1 x.
Mám rád automatické převodovky.
2m chlapík se vleze skoro všude, když za ním nikdo nesedí. Horší problém je sedadlo. Znám jedno prasátko co má kolem 120-140kg a má k tomu takový zvyk vzepřít se vší silou o opěradlo aby nadzvednul zadek a porovnal si kalhoty pod zadkem, či co.
Postupně tak ulomil opěradlo v Žigulu, Oplu Omeze a teď ve starý Audině. Takže asi nezbývá než vzít sedadlo ke kováři a přidat trochu matroše.
Postupně tak ulomil opěradlo v Žigulu, Oplu Omeze a teď ve starý Audině. Takže asi nezbývá než vzít sedadlo ke kováři a přidat trochu matroše.
Dík za snahu. Dotyčný je už viacmenej rozhodnutý pre Touarega.
fčera sem na parkovišti u šopinkgu šel okolo FX50 a (pohledem krz wokno) tam teda ty křesla taky vypadaly jak postele (myslím velikostí)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Sorry za OT, ale Nemůžu jinakPalaS píše:Dajte tip na auto pre chlapa 200 cm vysokého a nad 130 kg ťažkého.
...
Doteraz mal RAV4.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
No pro velkého chlapa místo Hamra 2 bych volil Range Rover Evoque. Velké auto, dost místa a uveze i těch 130 kilo hhh:) Já mám Freelandera 2 a o Evoque jsem taky přemýšlel... Otázka je spíše kolik peněz je člověk schopný za to dát.
Evoque jsem blíž nezkoumal ( ikdyž se mi moc líbí ), ale to auto je malý z venku a nafukovací asi nebude
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008