CB CH 10
Moderátor: řidičBOB
Re: CB CH 10
tak tam mě v pátek změřili, ale stal u středovejch svodidel a doufám v toleranci lehce nad 100 na tej 80tce
SSS - vdechne tě do života
V Praze bych počítal s tolerancí +10 reálný rychlosti. Pak dej vědět, jak to dopadlo.Moucha píše:tak tam mě v pátek změřili, ale stal u středovejch svodidel a doufám v toleranci lehce nad 100 na tej 80tce
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nad 90 to posílají Na tuhle vzdálenost vcelku hezké fotky.
CB rulezz!
CB rulezz!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ještě jsem z coroly neviděl fotku kde by byl vidět vidět muj obličej, vždy jen odraz nebe
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
pokovené sklo nebo jen obyč hodně skloněné?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
no a to tě nezastavili hned? to jsou možná vánoční dárky - fotky
je tam obyč, hodně skloněné a lehce továrně zatmavené a nikoho jsem si nevšiml, že by tam vybíral. Jen polísman laseroval ten nejrychlejší pruh kde jsem shodou náhod jel jinak tam ani nepáchnu
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
tak to skoro odpovídá popisu mého čelního skla - hodně skloněné, nahoře modrozelený pruh. Dík za info.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hlídka, disponující PL3, nikdy nelikviduje na místě - pouze fotí a posílají předvolání. Obvykle do 14ti dnů.Alex.. píše:no a to tě nezastavili hned?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time