Odpoledne tradičně u McD/OMV v reflexní vestěřidičBOB píše:Ráno jsem slyšel na CH10, že se zase měří, ale tentokrát z mostu nad D8x2005 píše: Dneš opět na D8 u OMV laser. Chlapík se snažil být neviditelný za sloupem veřejného osvětlení.
Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Dnes kolem sedmé večer na trase Brno - Svitavy v Lažanech lapila nějakého hříšníka bílá O2RS, čím měří? X50CZ mlčel...
Ta asi nemerila,spis neco natocili nebo nejaka jina akce
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já je potkal kolem 18:00 u Černé Hory, hlídali zákaz předjíždění u té menší benzinky u kruháče (tuším Unicorn) a můj AR taky mlčel. IMHO neměří, ale hlídají ty zákazy a plný čáry mezi Brnem a Černou Horou (občas si to protáhnou až do Sebranic). Párkrát jsem je viděl v Lažanech nebo té minidědince předtím a tam si právě odstavují hříšníky, kteří předjíždí na zákazu z kopce z toho lesa směrem na Brno (číhají na autobusové zastávce pod kopcem a pak odstavují v té minidědině nebo v Lažanech podle toho, kde hříšníka dostihnou). Potkal jsem je plácnu třeba 15x za poslední rok a AR vždy mlčel a vždycky stáli a hlídali na těch zákazech nebo už kasírovali piráty, za jízdy jsem tu Octu zatím nikdy nepotkal.
Delaji to i ve tme? To je nemile,tech zakazu je tam ted silene moc na uplne zbytecnych mistech
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, já už jel za tmy a vasco ještě hodinu po mně a za tmy je tam taky potkávám. A zrovna na tom zákazu z lesa dolů bývají i v noci. Mě tam loni vybrali kolem 23:00 Ale to RSo vídám spíš vyjimečně, většinou na té trase hlídkujou obyč Octou nebo Transporterem, takže nic, co bys nezvládnul...
Nevím teda jak často tam bývají přes den, ale já je tam potkávám max 1-2x měsíčně při mých průjezdech kolem 7:00 do Brna a kolem 19:00 do SY, takže nic hroznýho...
Nevím teda jak často tam bývají přes den, ale já je tam potkávám max 1-2x měsíčně při mých průjezdech kolem 7:00 do Brna a kolem 19:00 do SY, takže nic hroznýho...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že by zvládnul i RSo
Nicméně, důkazní řízení, které by se opíralo o důkazy pořízené za tmy, by bylo asi výživné
Nicméně, důkazní řízení, které by se opíralo o důkazy pořízené za tmy, by bylo asi výživné
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak jsem právě jel po jižní spojce a směrem na P5 u Shellky stáli MP s transportérem, kde měli otevřený kufr a fotili laserem s přisvícením jezdící..setkali jste se s tím už někdo ?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
na JS ne, ale toto zařízení užívají již dlouho...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time