CB CH 10
Moderátor: řidičBOB
Re: CB CH 10
Jsem teď jel celou cestu Pha-Brno s vypnutým rádiem a poslouchal ty hlody Pecka Jinak samozřejmě i užitečné informace jsem se dozvěděl...
Jinak po Brně na 10 ticho, na 20 dva týpci řešili, co všechno jim rozkousal pes...
Jinak po Brně na 10 ticho, na 20 dva týpci řešili, co všechno jim rozkousal pes...
a co jim rozkousal?vasco píše:Jsem teď jel celou cestu Pha-Brno s vypnutým rádiem a poslouchal ty hlody Pecka Jinak samozřejmě i užitečné informace jsem se dozvěděl...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jo kamčáci jsou mnohdy lepší než jakýkoliv rádio...hlavně východní SK - tedy, když jim rozumíš
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Alex: Bakelitovóó zááásuvku...
Jj, slováci byli nejřidičBOB píše:jo kamčáci jsou mnohdy lepší než jakýkoliv rádio...hlavně východní SK - tedy, když jim rozumíš
Jsem se nějak zamyslel a začal cvakat s mikrofonem "Do piči, kerý kokot si hraje s tým majkom"
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
když jsem jel dneska já, tak asi 20 minut do toho někdo pouštěl rádio...místo toho, aby se pořádně vyhonil
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
vasco: co si kupil za stanicku? to ti tam rovnou i namontovali?
Petr: dostal jsem darem Harryho s autoSQ, celkem mi jí na prodejně vychválili. Ale byla jen vytrhnutá z auta, takže mi udělali kabeláž do zapalovače a né, nenamontovali, protože jsem tam byl za tmy a neměl jsem rozmyšlené kam s tím, ale udělám si to zítra sám, rozhodně nechci nic vrtat, takže to vyřeším suchými zipy někam... teď to mám mezi sedačkou spolujezdce a loketkou provizorně...
doufám, že jsi dar řádně zdanil
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já to tam mám taky...původně provizorně a nyní nafurt...nikomu to nevadí a já to mám na dosah.vasco píše:teď to mám mezi sedačkou spolujezdce a loketkou provizorně...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time