ked je tehotna tak jej moze prist nevolnoToMyK píše:a jaky by to melo vliv na spatnou vzduchotechniku X5?
Zážitky na cestách
Moderátor: řidičBOB
Re: Zážitky na cestách
To i když je nalitá, ale zde je myslím situace jasná.
Asi tak nejak
- normack
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
Ja najezdim na ceskych cestach a necestach spoustu km rocne (40000+) a pozitivnich zazitku teda moc nemam, jen jak tu kdosi psal tak potesi kdyz kamionak blikne ze je pred nim volno, nebo kdyz nekdo podekuje za to ze ho pustim pred sebe, nebo provedu jinou prospesnou cinnost Vetsinu casu ale pozoruji, ze se lidi chovaji jako zakomplexovani kreteni, co neumeji dodrzovat pravidlo zipu, vybrzduji, nenechavaji predjet rychlejsiho, a necumi kolem sebe. Pomalu kazdej tyden me ve meste skusi nekdo sejmout. Posledne v Brne pod semilassem, jel jsem po hlavni od nadrazi nahoru a najednou typek s nejakym starym vrakem skoro ve me, jen zapistely pneu, ja jsem auto strhl na bok a o milimetry jsme se vyhli...
A tak je to porad... za celou cestu do chorvatska, nebo do holandska clovek nezazije tolik kretenu jak u nas behem jedne hodiny
A tak je to porad... za celou cestu do chorvatska, nebo do holandska clovek nezazije tolik kretenu jak u nas behem jedne hodiny
Někteří se tak chovají i na tomto foru.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
+1, když přijedu z Rakouska, tak marně vzpomínám na pohodový řidiče, neexistence zbytečnejch omezení, přehlednost značení, super silnice.normack píše:Ja najezdim na ceskych cestach a necestach spoustu km rocne (40000+) a pozitivnich zazitku teda moc nemam, jen jak tu kdosi psal tak potesi kdyz kamionak blikne ze je pred nim volno, nebo kdyz nekdo podekuje za to ze ho pustim pred sebe, nebo provedu jinou prospesnou cinnost Vetsinu casu ale pozoruji, ze se lidi chovaji jako zakomplexovani kreteni, co neumeji dodrzovat pravidlo zipu, vybrzduji, nenechavaji predjet rychlejsiho, a necumi kolem sebe. Pomalu kazdej tyden me ve meste skusi nekdo sejmout. Posledne v Brne pod semilassem, jel jsem po hlavni od nadrazi nahoru a najednou typek s nejakym starym vrakem skoro ve me, jen zapistely pneu, ja jsem auto strhl na bok a o milimetry jsme se vyhli...
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
ja nevim, to bajne Rakousko...ja kdyz tam jednou jezdil, prislo mi to uplne stejne, jak u nas, co se provozu tyce...krom te kvality silnic, samozrejme. A meli tam levnejsi benzin
No když přejedete hranice a jste zvyklí doposovaď na E55, tak mi přijde cesta do Freistadtu jak z pohádky. Ty krásně dlouhý pruhy, nádhernej povrch, nemusíte se bát o podvozek jako na naší straně a ta silnice je taková čitelnější.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
to ano, silnice jsou jina liga, ale ja spis nerazim na ty texty, kde se popisuje, jak vsichni jedzi podle predpisu, klidne, zadne stresy....
ja tolik stresu nezazivam ani u nas a v Rakousku bylo naprosto normalni, ze jsme si to valil kilem a rakusaci me slusnym rozdilem predjizdeli...cili nic moc, co by tomu recenemu odpovidalo
ja tolik stresu nezazivam ani u nas a v Rakousku bylo naprosto normalni, ze jsme si to valil kilem a rakusaci me slusnym rozdilem predjizdeli...cili nic moc, co by tomu recenemu odpovidalo