To máš pravdu. Já jsem to bral tak, že není zmíněno "ojetina", tak hledáme nový. Zvlášť, když není cenový limit. Třeba Touarega první generace jako ojetinu bych nechtěl ani zadarmo.beaumont píše:x2005: Bohužel není specifikováno, jestli to má být nové nebo jeté a za kolik.
Auto pre veľkého chlapa
Re: Auto pre veľkého chlapa
Vďaka za tipy. V podstate polovicu toho som odporúčal aj ja, na Volvo som zabudol. Pre upresnenie, kupuje nové, je podnikateľ, ale nechce nič nápadné, preto nie BMW a Mercedes.
Toyota Hilux - to je správný chlapský auto
Na pohodlí a prostor - bratr (201cm, 110kg) bude kupovat C5 od Citrona - pravda, ne novou.
Osobně (192cm,96kg) jsem spokojen se starým Rangem (předtím i Freelanderem), takže bych doporučil LR Discovery, eventulně Freelandera, nebo Evoque.
Osobně (192cm,96kg) jsem spokojen se starým Rangem (předtím i Freelanderem), takže bych doporučil LR Discovery, eventulně Freelandera, nebo Evoque.
MG - radost až na kost.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Disco4 je mnohem nápadnější než BMW nebo Mergl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nebo lančka voyager, ta je velka jak kravabeaumont píše:Pokud si správně pamatuju, někde jsem četl že na lidi ne-standardních rozměrů ( ) pamatují při vývoji aut ve Švédsku u Volva a Saabu. Takže bych se zkusil podívat tam, raději na větší typy, čili 9-5 nebo V70/S80/XC90. Tahle auta ostatně taky mívají velmi podařené sedačky.
PalaS píše: Ameriky sa mu vraj páčia, ale bojí sa servisu.
Pak by mohl zkusit něco od Chrysler / Jeep, které teď bude servisovat síť Fiatu. Takový 300C nebo Grand Cherokee - proč ne? Nebo jako nové auto Fiat Freemont.
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Tak pokud nemá cenovej limit tak se dá najít docela dost velkejch a pohodlnejch aut. Jestli to má bejt teda spíš SUV tak třeba ten Tuareg, Cayenne, Grand Cherokee, XC90, Commander, Range Rover, Discovery,.... Dál by se třeba ještě dalo čistě teoreticky uvažovat i o Pathfinderu nebo třeba i Koleos.
A kdyby se nakonec odhodlal k něčemu ryze americkému, tak by se mu mohl bejt vcelku spokojenej se Suburbanem, Tahoem nebo i s tim Hummerem, ale to je už spíš taková imidžovka.
A kdyby se nakonec odhodlal k něčemu ryze americkému, tak by se mu mohl bejt vcelku spokojenej se Suburbanem, Tahoem nebo i s tim Hummerem, ale to je už spíš taková imidžovka.
Mám rád automatické převodovky.
Seděl jsi v Tebou jmenovaných autech?
To auto má být velké uvnitř, ne z venku. A zrovna Pathfinder je stísněný i pro mě, který nemá ani 185cm. RangeRover také nepatří k největším...
To auto má být velké uvnitř, ne z venku. A zrovna Pathfinder je stísněný i pro mě, který nemá ani 185cm. RangeRover také nepatří k největším...
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
RR je klasický příklad: velký zvenku, malý uvnitř...
BTW: zrovna včera jsem sledoval, jak blondýna vyjíždí s RR v ulici Na Příkopech z parkovacího místa...opravdu velká legrace
BTW: zrovna včera jsem sledoval, jak blondýna vyjíždí s RR v ulici Na Příkopech z parkovacího místa...opravdu velká legrace
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
OT ref blondina: já fčera viděl golfa plus jezdícího po JBL přískokama, šněrující od prostředka ke kraji a zpět, zpomalujícího a zrychlujícího zcela nezávisle na dopravní situaci.... jaxem ho dojel, taxem si fšim cedule (ve tvaru SPZ) za zadním sklem a na ní napsáno"blondýna".... ajaxem ho předjel, tak za volantem seděl kdo? .... no přece blondýna...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.