Auto pre veľkého chlapa

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
x2005
Letec

Re: Auto pre veľkého chlapa

Příspěvek od x2005 »

beaumont píše:x2005: Bohužel není specifikováno, jestli to má být nové nebo jeté a za kolik.
To máš pravdu. Já jsem to bral tak, že není zmíněno "ojetina", tak hledáme nový. Zvlášť, když není cenový limit. Třeba Touarega první generace jako ojetinu bych nechtěl ani zadarmo.
PalaS
Řidič začátečník

Příspěvek od PalaS »

Vďaka za tipy. V podstate polovicu toho som odporúčal aj ja, na Volvo som zabudol. Pre upresnenie, kupuje nové, je podnikateľ, ale nechce nič nápadné, preto nie BMW a Mercedes.
Georga
Autoškolák

Příspěvek od Georga »

Toyota Hilux - to je správný chlapský auto :)
KDB
Mistr volantu

Příspěvek od KDB »

Na pohodlí a prostor - bratr (201cm, 110kg) bude kupovat C5 od Citrona - pravda, ne novou.
Osobně (192cm,96kg) jsem spokojen se starým Rangem (předtím i Freelanderem), takže bych doporučil LR Discovery, eventulně Freelandera, nebo Evoque.
MG - radost až na kost.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Disco4 je mnohem nápadnější než BMW nebo Mergl ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
kazysvjet
Pan Řidič

Příspěvek od kazysvjet »

beaumont píše:Pokud si správně pamatuju, někde jsem četl že na lidi ne-standardních rozměrů ( ;) ) pamatují při vývoji aut ve Švédsku u Volva a Saabu. Takže bych se zkusil podívat tam, raději na větší typy, čili 9-5 nebo V70/S80/XC90. Tahle auta ostatně taky mívají velmi podařené sedačky.
PalaS píše: Ameriky sa mu vraj páčia, ale bojí sa servisu.

Pak by mohl zkusit něco od Chrysler / Jeep, které teď bude servisovat síť Fiatu. Takový 300C nebo Grand Cherokee - proč ne? Nebo jako nové auto Fiat Freemont.
nebo lančka voyager, ta je velka jak krava
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
Plant
Pan Řidič

Příspěvek od Plant »

Tak pokud nemá cenovej limit tak se dá najít docela dost velkejch a pohodlnejch aut. Jestli to má bejt teda spíš SUV tak třeba ten Tuareg, Cayenne, Grand Cherokee, XC90, Commander, Range Rover, Discovery,.... Dál by se třeba ještě dalo čistě teoreticky uvažovat i o Pathfinderu nebo třeba i Koleos.

A kdyby se nakonec odhodlal k něčemu ryze americkému, tak by se mu mohl bejt vcelku spokojenej se Suburbanem, Tahoem nebo i s tim Hummerem, ale to je už spíš taková imidžovka.

:)
Mám rád automatické převodovky.
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Seděl jsi v Tebou jmenovaných autech?
To auto má být velké uvnitř, ne z venku. A zrovna Pathfinder je stísněný i pro mě, který nemá ani 185cm. RangeRover také nepatří k největším...
2.9T RWD
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

RR je klasický příklad: velký zvenku, malý uvnitř...
BTW: zrovna včera jsem sledoval, jak blondýna vyjíždí s RR v ulici Na Příkopech z parkovacího místa...opravdu velká legrace :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

OT ref blondina: já fčera viděl golfa plus jezdícího po JBL přískokama, šněrující od prostředka ke kraji a zpět, zpomalujícího a zrychlujícího zcela nezávisle na dopravní situaci.... jaxem ho dojel, taxem si fšim cedule (ve tvaru SPZ) za zadním sklem a na ní napsáno"blondýna".... ajaxem ho předjel, tak za volantem seděl kdo? .... no přece blondýna... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět