Politický koutek
Re: Politický koutek
Tak já Rusáky zažil prvních 30 let života. Pořád vidím ty asijský ksichty v tankách, když mi bylo 10 Já je tak nenávidím, že jsem si raději koupil byt v Bavořích, aby bylo kam jít, kdyby se vrátili To bysme měli po debatě o německých autech, dostali bysme zase žigula a šmytec
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ja ty šmejdy zažil taky skoro třicet let... taky je nemám ráth... ale ač je nesnáším, tak bych rusákovi, narozdíl od euro-barevnýho, i ruku podal, když by nebylo zbytí ....
akorát s tím bejvákem sem to asi prokaučoval... místo v bawořích sem pořídil bejvák pod Tatrama....
akorát s tím bejvákem sem to asi prokaučoval... místo v bawořích sem pořídil bejvák pod Tatrama....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Představa, že s rozpadem Eura se něco změní je hloupoučká. Ale hodně se toho změnilo s faktickým rozpadem NATO, o kterém se raději nemluví.
Kdyby náhodou překročil Rus slovenskou hranici, vyrazí Portugalci v plné zbroji a nasazením vlastního života na její obranu???
Kdyby náhodou Turecko obsadilo Kypr a půl Řecka, jste ochotni vy , euromilci, nechat si tam useknout hlavu tureckou šavlí???
Nebo nás půjdou zachraňovat ti prohnilí žoldáci z USA, abychom jim za to mohli nadávat do agresorů?
Protože přesně na tom to všechno stojí, ostatní jsou kecy. Evropa nemá armádu, má pár žoldáků a půl miliardy celkem lhostejných obyvatel, kteří k Evropě nemají víceméně žádný vztah.
Jo a ten Klaus - těm bajkám o ruském agentovi budu věřit, až dostane v Rusku podobnou trafiku jako Gerhard Schröder. To by bylo řevu co?
......To bysme měli po debatě o německých autech, dostali bysme zase žigula a šmytec ..... No ještě pár skvělých eurobudovatelských let a budeme sice diskutovat o německých autech, ale pojedou hůř než ten starej žigul.
Kdyby náhodou překročil Rus slovenskou hranici, vyrazí Portugalci v plné zbroji a nasazením vlastního života na její obranu???
Kdyby náhodou Turecko obsadilo Kypr a půl Řecka, jste ochotni vy , euromilci, nechat si tam useknout hlavu tureckou šavlí???
Nebo nás půjdou zachraňovat ti prohnilí žoldáci z USA, abychom jim za to mohli nadávat do agresorů?
Protože přesně na tom to všechno stojí, ostatní jsou kecy. Evropa nemá armádu, má pár žoldáků a půl miliardy celkem lhostejných obyvatel, kteří k Evropě nemají víceméně žádný vztah.
Jo a ten Klaus - těm bajkám o ruském agentovi budu věřit, až dostane v Rusku podobnou trafiku jako Gerhard Schröder. To by bylo řevu co?
......To bysme měli po debatě o německých autech, dostali bysme zase žigula a šmytec ..... No ještě pár skvělých eurobudovatelských let a budeme sice diskutovat o německých autech, ale pojedou hůř než ten starej žigul.
já se klidně a rád uskromním, bude-li Evropa opět bílá a silná jako byla kdysijerry píše:To bysme měli po debatě o německých autech, dostali bysme zase žigula a šmytec
Niko nadžanel ko kerdža
Jasně. Když Žiguli,tak jedině bílý a ne
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Uskromníš se, to ano. Ovšem proto, aby se sem vešli všichni tví barevní spoluobčané. I žigul bude. Jsou na něj koneckonců zvyklí.
Tahle země patřila staletí do Svaté říše národa německého. Český král byl nejvýznamější kurfiřt při volbě římského krále. Všeho co jsme v minulosti dosáhli, bylo v sepětí s německým národem, někdy dobrém, někdy zlém. Pak už to byl jenom svrab a neštovice. Ano byly i bitky či války mezi Čechy a Sasy nebo Čechy a Bavory. Ale takové byly i mezi Bavory a Sasy nebo Bavory a Prušáky. Ať už byl Havel jakej byl, po první povinné návštěvě na Slovači vyrazil do Němec. Taky věděl, kam patříme. Tady nejde o to držet se eurozóny, ale Německa, což bude jedno a totéž po odtržení jižních zemí. Kdo myslí, že takzvaná svébytnost a obchod z Ruskem přinese větší blahobyt, je obrovský naivka anebo lump, co chce zaprodat národ. A jednoho prezidenta, který nás obětoval Stalinovi jsme tu už měli.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Zaprodaní už jsme. Co ještě zaprodávat?
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
A Gerhard Schröder zaprodal Německo Rusům? Ropovod Družba byl symbolem naší poroby, zatímco NordStream ......?
Budeme tedy s Ruskem obchodovat jen přes Německo? Asi za to dostaneme slevu, že?
Jsem generace, která už Rusy nikdy mít v lásce nebude, ale to bohužel nic na situaci nezmění. Rusko je pořád velmoc a je blízko. Jsou furt vožralí, ale mají ropu, plyn a pod Uralem celou Mendělejevovu tabulku prvků. A taky prázdný trh.
Budeme tedy s Ruskem obchodovat jen přes Německo? Asi za to dostaneme slevu, že?
Jsem generace, která už Rusy nikdy mít v lásce nebude, ale to bohužel nic na situaci nezmění. Rusko je pořád velmoc a je blízko. Jsou furt vožralí, ale mají ropu, plyn a pod Uralem celou Mendělejevovu tabulku prvků. A taky prázdný trh.
@Honza: +1 (říká rozum, ne city)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.