Seat obecně
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Seat obecně
Len najhorsie na tom je, ze to nik neriesi...ked som prisiel prvykrat do aktualnej prace a pytali sa ma na moj nazor na SEATy a spomenul, ze nenavidim ESP a ze v SEATe tak ako v celom VW Group su od urciteho data nevypinatelne tak o tom takmer nik nevedel a aj ti jedini co vedeli, tak im to bolo jedno...
Proste je to trochu smutne a to iste absolutna neznalost 130g/km limitu ohladom CO2...
Proste je to trochu smutne a to iste absolutna neznalost 130g/km limitu ohladom CO2...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
limity CO2 mne vůbec nezajímají...mám téměř jednou takové ale plním Euro5) a jsem happy
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tie ani mna, tiez som na celkom slusnej hodnote 217
Islo mi len o princip, ze o tom nikto z branze nevie a uz vobec nie je nik kto by aspon trochu proti tomu bojoval...aspon nazorovo...viem, ze moznost nieco zmenit lezi uplne niekde inde, no niekde sa da zacat...
Islo mi len o princip, ze o tom nikto z branze nevie a uz vobec nie je nik kto by aspon trochu proti tomu bojoval...aspon nazorovo...viem, ze moznost nieco zmenit lezi uplne niekde inde, no niekde sa da zacat...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
výrobce musí slpňovat normy dané EU....takže tento boj je zbytečný Dřív nebo později bude všechno green nebo blue...SHIT!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak nicomu neuskodi, ked o tom bude vediet co najviac ludi a je na nich sa rozhodnut ci to je spravny pristup alebo nie...
Skor mi fakt vadilo, ze ti co maju nastarosti predaj samotnych vozidiel na Slovensku o tom nic nevedia...CO2, ESP, nove pravidla EURO NCAP, sposob merania spotreby, atd...
Viem, ze to nie je napln ich prace sa o to zaujimat, no je to z prostredia ich prace a vsetky tieto faktory dost vyznamne ovplyvnuju samotny trh s autami...
Skor mi fakt vadilo, ze ti co maju nastarosti predaj samotnych vozidiel na Slovensku o tom nic nevedia...CO2, ESP, nove pravidla EURO NCAP, sposob merania spotreby, atd...
Viem, ze to nie je napln ich prace sa o to zaujimat, no je to z prostredia ich prace a vsetky tieto faktory dost vyznamne ovplyvnuju samotny trh s autami...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to bys chtěl po nich moc...dyť jsou někteří, co ani netuší, jak funguje nezávislé topení a jak jej lze nastavit, atd...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto je niekedy komplexnejsi problem nez sa zda a nie vzdy je to uplna vinna prave toho konkretneho cloveka/predajcu/servisaka...kazdopadne zakaznik sa bavi prave s nim a ocakava urcite znalosti a v ten moment ho neospravedlni, ze jeho sef je skrob a diletant a nie je schopny poslat svojich zamestnancov na skolenia...
Lenze ja som to myslel na Importera a jeho ludi, tam uz by ten prehlad si myslim urcity byt mal
Iked uz aj predajca by mal od buduceho roka vediet obhajit ze preco hypoteticky napr. Novy Leon ma len 4hviezdy ked ten stary mal 5 v NCAPe?
Lenze ja som to myslel na Importera a jeho ludi, tam uz by ten prehlad si myslim urcity byt mal
Iked uz aj predajca by mal od buduceho roka vediet obhajit ze preco hypoteticky napr. Novy Leon ma len 4hviezdy ked ten stary mal 5 v NCAPe?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nevím, jak v SK, ale v CZ má importér Seata na salámu a podle toho i tak vypadá...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele: