BMW Divize
Re: BMW Divize
jj, ten volant je vážně parádní
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Nad tím interiérem jsem taky zůstal v úžasu, ten se hodně povedl. Vlastně celkově je to auto dost pěknej cestovní koráb
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Na druhou stranu počkal bych si na fotky obyč interiéru, protože ony interiéry od Individualu zpravidla všechny vypadají výborně (soudím ze štítku na volatnu, že to nebude úplně běžná verze). Pamatuju si, jak jsem kdysi slintal nad E36tkou Individual, plubka v dvoubarevné kůži atd atd...
Ain´t nobody got time for that
Docela ujde, ale zadnej zazrak, zda se mi prilis mohutny, sportovnost tam moc nevidim. Verim, ze ve skutecnosti bude pusobit mnohem lip (i kdyz to jsem si myslel i o nove jednicce a ve skutecnosti je jeste hnusnejsi nez na fotkach), puvodni cls zatim zadna znacka neprekonala ... a hnedo bilej interier, to fakt ne
A to já to auto chápu velmi dobře. Nádherné to je...
@vasco: ye-haaa, zase se v něčem shodneme....jak už sem psal nad únorovou fotkou z kalendáře "BMW Concept cars 2012", je to parádní kus auta....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ja v nove 6er sedel... interier sice vypada paradne ale nektery detaily jsou kapku nedotazeny..staci otevrit dvere a koukaj tgam na vas ruzny pruduchy, nenalakovany srouby a podobny detaily ktery sice na funkci nemaji vliv, ale na vzhledu nepridaji... a otevrene si priznejme ze vzhled je to jediny, cim umi nove bmw upoutat
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
A na starých to bolo inak?
Teda myslím napr. tie detaily, nenalakované šróby a tak... Je mi jasné, že minulé generácie BMW jazdecky ponúkali viac.