Tohle právě taky 190 dá na rovince v pohodě, ale víc už se mu nechce A když jo, tak jen z kopceSlawall píše:Pěkná spotřeba..já když jel na plno s 1,6tdci, trasu cca 150km tak mi dlouhodobá stoupla na 7 na sto...těch 190kph na rovince to udrželo.
Za kolik jezdíte s dieselem?
Re: Za kolik jezdíte s dieselem?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Avensis 2.2 Sumperk - Olomouc - Sumperk
55/110/170 a dva vylety ke 200 = 7.6l
55/110/170 a dva vylety ke 200 = 7.6l
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nechápu Na okresce překračuje max o 20 a na dálnici klidně o 70...
Zalezi na okresce a denni dobe. Ne vzdy se da jet na okresce svizne, na dalnici to je mozny castejc.
Byl na neděli nezvyklej provoz a na I/44 jsou kromě jednoho místa jen dvoupruhy Ale samozřejmě, jsem nechtěl napsat, že přes 110 jsem nejel. Jel, ale jen výjimečně, protože na té silnici se moc nedá
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak dobře, u Tebe to ještě přejdu
Ale často potkávám lidi, kteří jedou absolutně nelogicky. V obci 80, mimo obec 90, na prázdné okresce chvilku 160, pak zase 100, na okresce 130, na dálnici stejně, na dálnici chvilku 200, pak zase najednou 140, atd. Myslím, že by nebylo špatný jezdit konstantně, aby byl člověk pro okolí trochu čitelnej...
Ale často potkávám lidi, kteří jedou absolutně nelogicky. V obci 80, mimo obec 90, na prázdné okresce chvilku 160, pak zase 100, na okresce 130, na dálnici stejně, na dálnici chvilku 200, pak zase najednou 140, atd. Myslím, že by nebylo špatný jezdit konstantně, aby byl člověk pro okolí trochu čitelnej...
Poslednich 6 nadrzi vyjeto prumerem 5,9 - 7,2l.
od doby co jsem prezul na ne moc dobre se chovajici zimaky ( Dunlop 4D ) jezdim pomalu abych se nevyflakal.
prumer na 36557km je 7,23l
od doby co jsem prezul na ne moc dobre se chovajici zimaky ( Dunlop 4D ) jezdim pomalu abych se nevyflakal.
prumer na 36557km je 7,23l
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Piráte Ale jo, taky jsem s Fokálem jezdil za 7-7,5, ale to jsem jezdil kromě cesty do/z práce v podstatě jen večer nebo v noci, takže jsem docela lítal. Letos od ledna jezdím přes den v provozu a jsem o dost níž...
Takový taky nemusím Ta I/44 není jako třeba I/35 nebo I/46, kde se dá držet 130 hodně často, ale je dost zatáčkovitáJacík píše:Tak dobře, u Tebe to ještě přejdu
Však i ta dálnice byla 170 na tempomat a ty dvě zrychlení byly kvůli tomu, že se pánovi v Octávce nelíbilo, že ho předjíždí japonská krabice, takže několikrát za sebou předjel a zpomalil zpátky na svých 150, což je pěkně nepříjemný