MPLB
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: MPLB
Snad nelze očekávat, že OS otočí a půjde proti svému původnímu rozhodnutí.... KS to ale evidentně vidí jinak.
Státní zástupce má moje velké sympatie!
Státní zástupce má moje velké sympatie!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
KS to vrátil k doplnění dokazování, to se dělá, když si soud nižšího stupně nedostatečně odůvodní svoje rozhodnutí. Teď už to rozhodnutí jenom posvětí.
on stejny ty kokoty z bohdance jednou nekdo sejme...loni to nevyslo, ale nadeje umira posledniultima ratio píše:KS to vrátil k doplnění dokazování, to se dělá, když si soud nižšího stupně nedostatečně odůvodní svoje rozhodnutí. Teď už to rozhodnutí jenom posvětí.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Překvapivě se přidal i děda jednoho z poškozených František Hašek. "Já se připojuji, strážník Řehoř lže, jako když tiskne," křičel v jednací síni. Nakonec si vykoledoval napomenutí soudce.
Fandim ti!řidičBOB píše:To si take rikam a proto nevynecham jedinoj prilezitost touto vesnici projet...
dobře dědax2005 píše:Překvapivě se přidal i děda jednoho z poškozených František Hašek. "Já se připojuji, strážník Řehoř lže, jako když tiskne," křičel v jednací síni. Nakonec si vykoledoval napomenutí soudce.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Spíš povinnost... Vrchní strážník Řehoř - náš velký vzor!Slawall píše: A jak tak koukám na tu fotku, tak je to u poskoků z Bohdanče asi zvyklost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time