pavproch píše:neska sem byl stavený v Cartecu (jen tak na kus řeči před koncem roku + předat koncoroční firemní prezentík - nástěnný kalendář 2012) a dostal sem, heč, protihodnotou velkoformátový kalendář "BMW concept cars 2012"....
ale quli teho sem nepíšu (i dyž pochlubit se musim) - ptal sem se, jaká je šance, že 1er f20 dostane x-Drive... ta šance se limitně blíží nule....
BMW Divize
Re: BMW Divize
něco se Ti nelíbí na mým češtinovi?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Né, proč? Naopak, je to boží...
tak to ti dali špatný info. F20 bude mít xdrive...
Nevím, jak moc je to důvěryhodná info, ale já o xDrivu taky četl a dokonce ve spojení s 35i, abych pravdu řekl, tak pro mě celkem zajímavá kombinace
Nevidim důvod proč by tam xD neměl být Nehledě na to, že v dnešní době, kdy je spousta lidí přesvědčená o tom, že čtyřkolka je nejvíc (ostatně i tady je to vidět ), si to nemůžou dovolit
Já bych chtěl 320xd - to je volba znalce
Já bych chtěl 320xd - to je volba znalce
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ono možná jestli pavproch mluví, jako píše, tak třeba v CarTecu úplně nepochopili, na co se jich ptá...
mno, nevím, nevím... prodejce mluvil o segmentaci trhu a o důvodu proč xD v 1er nebudu proto, aby nedocházelo ke kanibalizaci s X1.... což zní dost rozumně...zmesi píše:tak to ti dali špatný info. F20 bude mít xdrive...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.