BMW Divize
Re: BMW Divize
Tenhle motor bude zázračnej, protože mi tuhle jeden pán tvrdil, že s ním jezdí skákačky po Praze a dálnice 160+ s občasným zapomenutím se za 200, časté předjíždění... za 4,7/100
btw. když jsem se ho zeptal jak často ho tedy předjíždějí, tak se skoro urazil
btw. když jsem se ho zeptal jak často ho tedy předjíždějí, tak se skoro urazil
2.9T RWD
Tak pokud v tom má chip, tak bych se nedivil. Po chipnutí se prý snižovala spotřeba
2.0i 107kW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tento motor mam odzity na Passate B5.5...tych 4,7 je blbost na N-tu, taka spotreba podla palubaku sa mi podarila raz v zivote ked som isiel bez klimy 90 - 100(dedina nededina) a este vacsinu trasy dole kopcom...
Pri jazdeni ako normalny clovek bola spotreba okolo 6,5 a tych dialnicnych (a tachometrovych) 160 robila zhruba 7,0-7,5, takze vacsinou sa mi na jednu nadrz (cca 63 litrov) podarilo prejst 900 az 950km...
A aby som nezabudol na Sosnovej bol priemer 14,2
Pri jazdeni ako normalny clovek bola spotreba okolo 6,5 a tych dialnicnych (a tachometrovych) 160 robila zhruba 7,0-7,5, takze vacsinou sa mi na jednu nadrz (cca 63 litrov) podarilo prejst 900 az 950km...
A aby som nezabudol na Sosnovej bol priemer 14,2
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A jak to máš daleko?
Každopádně můj bývalý šéf, velmi klidný to řidič s tím jezdil za 6,5l.
Každopádně můj bývalý šéf, velmi klidný to řidič s tím jezdil za 6,5l.
RWD
když sem měl pučený 320 dT (e91) jako náhradní auto CarTecu, tak PP ukazoval dlouhodobý průměr (to auto mělo nalítaných nějakých 13kkm) 6,8 l/100km
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
neska sem byl stavený v Cartecu (jen tak na kus řeči před koncem roku + předat koncoroční firemní prezentík - nástěnný kalendář 2012) a dostal sem, heč, protihodnotou velkoformátový kalendář "BMW concept cars 2012"....
ale quli teho sem nepíšu (i dyž pochlubit se musim) - ptal sem se, jaká je šance, že 1er f20 dostane x-Drive... ta šance se limitně blíží nule....
ale quli teho sem nepíšu (i dyž pochlubit se musim) - ptal sem se, jaká je šance, že 1er f20 dostane x-Drive... ta šance se limitně blíží nule....
ty woe, až fčíl sem si ten kalendář zběžně prohlídl.... a hned únorec je ... něco jako 6er, ale se čtyřma dveřma....
Ten koncept si vybavuju...taky se mi hned zalíbilpavproch píše:ty woe, až fčíl sem si ten kalendář zběžně prohlídl.... a hned únorec je ... něco jako 6er, ale se čtyřma dveřma....
Citroen ZX 1.4i
v dnešní tištěné mfdnes je krátký test 3er F30 od nějakého Fr. Dvořáka, který tam píše, že si s ní i pojezdil... a začínám s eobávat nejhoršího.... pár citací:
Kura, to bude hnus, velebnosti.... filajový....nová trojka je první svého druhu, která se ... v zatáčce zhoupne...jen si musíte zvyknout na to, že při nájezdu do ostré zatáčky "zaklekne" na přední kolo.... když si do auta sednete, auto se zhoupne... u benzíňáku se projevuje, že mu dva válce chybějí...vyhlášená hladkost a přirozená síla R6 tu není... výkon si u 28i musíte zasloužit.... nemá hlas...