BMW Divize
Re: BMW Divize
A co třeba říct aspon jakej v tom má motor? Může tam mít 520d nebo taky 550i
2.0i 107kW
Zadal jsem do google průměrná spotřeba BMW 520d a vyskočilo na mě 6,9 7,2 a výše... Takže s tvrzením, že mu to žere při pile 6litru, bych byl hoooodně opatrný
2.0i 107kW
Já když svou 120d "nehoním", tak mám kombi 7,5/100km, takže 6/100 je z říše snů těch, kteří si potřebují ospravedlnit dízl a jak to hustěkrutomálo žere...
Honí sebe a má nastartováno, aby mu odvětrávali sesle, z toho pak vyleze šest hned.vasco píše:To bych to vaše honění teda chtěl vidět...Dix píše:Když to honí,tak spotřeba 6 litrů.
TSs
Nicméně ano, s tou 20dA se dá jezdit za 6/100, ale to je economy-run jako prase. Věřím, že i v E60 se s manuálem dá jezdit i za těch 6, ale to není honění, já s manuální 120d uměl i za 4,5/100, ale to jsem fakt jel jak s hnojem... Honění tak kolem 9 a klidně i víc...
Ježiš, já píšu jak dement zmateně, jsem se zas nasral, jak mi někdo tvrdí, že prasí za 6 litrů nafty s dvoutunovým autem...
Klid nebo ti praskne cevka Kvuli takovy kravine se nasirat
Kazdej si pod slovem praseni predstavi holt neco jinyho...
Kazdej si pod slovem praseni predstavi holt neco jinyho...
To máš tak, já měl kolegu, který prý jezdil jako prase a měl spotřebu 5.5/100 s 1.9 74kwvasco píše:Ježiš, já píšu jak dement zmateně, jsem se zas nasral, jak mi někdo tvrdí, že prasí za 6 litrů nafty s dvoutunovým autem...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!