BMW M3 GTS v ČR

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
acer.t
Moderátor

Re: BMW M3 GTS v ČR

Příspěvek od acer.t »

drugster píše:Myslis jako , ze by nemohl poslouchat sam sebe? :-D
:D asi tak :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

otazkou je, kolik z tech, co resi ten automat by v pripade, ze by to auto melo manual, vzalo ty prachy a slo to koupit...
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Rozhodne vice nez nula :) Ze by celkove prodeje verze s manualem byly nizsi je celkem jasne, ale obvykle byva pomer treba 40:60 nebo 30:70, ne 1:99 ;) Nejake lepsi socialni postaveni fandu automatu ;) je myslim hloupost, najdou se proste priznivci obojiho mezi ruznymi lidmi. Pak se bavme o tom, kolik lidi "uzivi" takovou alternativu, ale u BMW M3 je to snadne - varianta s manualem existuje tak ci onak, takze nabidnout ji i v pripade GTS nestoji prakticky nic, tudiz by se to zaplatilo i par zakazniky...

Jestli bych si koupil GTS s manualem, to nevim, nezkusil jsem to, ale jiste vim, ze s automatem to ani zkusit nepujdu. A to je to co tu resime.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

ja te chapu, ale kdyz to tu ctu, resi to 10 lidi z nichz realne je to auto schopen koupit jeden a to jeste za urcitych okolnosti. Nevim proc by mne melo mrzet/stvat a nevim co, ze Lambo bude only E-gear. Jooo kdybych byl alespon teoreticky kupec, pak toto chapu, coz chapu v tomto pripade u tebe.
tomig
Autoškolák

Příspěvek od tomig »

goes píše:otazkou je, kolik z tech, co resi ten automat by v pripade, ze by to auto melo manual, vzalo ty prachy a slo to koupit...
já to klidně přiznám, že na tohle nemám. Ale na 3ku bych třeba i měl, ale nekoupím si jí, protože mě ničím neoslovuje a vůbec auta dnešní doby. Když mi smontujou fungl novou 330i E46 za milion, hned pro ní půjdu a budu si jí šetřit do smrti. Takhle než mít něco co nechci radši splatím za půl roku část hypotéky, a ať si ty šizený šunky plný nesmyslů k ničemu co se jen kazí vyrábí pro koho chtějí, já můžu jezdit ojetinou za pár šupů klidně do smrti, nemám s tím problém...
Power is nothing without control
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

tomig píše:
goes píše:otazkou je, kolik z tech, co resi ten automat by v pripade, ze by to auto melo manual, vzalo ty prachy a slo to koupit...
já to klidně přiznám, že na tohle nemám. Ale na 3ku bych třeba i měl, ale nekoupím si jí, protože mě ničím neoslovuje a vůbec auta dnešní doby. Když mi smontujou fungl novou 330i E46 za milion, hned pro ní půjdu a budu si jí šetřit do smrti. Takhle než mít něco co nechci radši splatím za půl roku část hypotéky, a ať si ty šizený šunky plný nesmyslů k ničemu co se jen kazí vyrábí pro koho chtějí, já můžu jezdit ojetinou za pár šupů klidně do smrti, nemám s tím problém...
ja na to taky nemam a taky to priznam a mozna i proto mne netankuje zda je v tom automat nebo ne.
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Ikdyby to GTS stalo o milion min, tak to bude porad fura penez. A porad by to auto bylo pro vetsinu nedostupne. Souhlasim. Ta cena je premrstena, ale pravdepodobne v BMW vi co delaji a koho se tim snazi oslovit. Me na tom vadi to, ze tohle auto bych si pravdepodobne nekoupil ani az by treba padla cena. Kdyby bylo nejake na prodej. Proste me vubec neoslovuje. A to ve vysledku z pozice BMW je asi v poradku vzhledem k tomu, ze na me to auto neni zacileny.Problem je, ze Bmw me zadnymi novymi modely neoslovuje, ikdyz na spoustu z nich bych penize mel.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
tomig
Autoškolák

Příspěvek od tomig »

drugster píše:... Me na tom vadi to, ze tohle auto bych si pravdepodobne nekoupil ani az by treba padla cena. Kdyby bylo nejake na prodej. Proste me vubec neoslovuje. A to ve vysledku z pozice BMW je asi v poradku vzhledem k tomu, ze na me to auto neni zacileny.Problem je, ze Bmw me zadnymi novymi modely neoslovuje, ikdyz na spoustu z nich bych penize mel.
Přesně tak. To že sio něco nemůžu dovolit neznamená, že na to nebudu mít v budoucnu, nebo že to je můj sen atp. Argument "když na to nemáš, tak nekritizuj" je úsměvnej, zvlášT pokud se bavíme o autech na serveru o autech...
Power is nothing without control
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

nejeli jste v tom, ani jste to realne nevideli, ale uz ted vite, ze je to nahovno - z principu, protoze vam nekdo rekl, ze to bude na hovno, tak to bude na hovno. Samozrejme, ze kritizovat lze veci i bez majetkove ucasti, ale na 101% kdyby vam nekdo zachrastil klickama od toho auta, tak to vezmete a mastite nad tim dealsich 10 roku automat neautomat. A o tom to je.

Takze ano z pohledu vysnenych vozu je to asi na nic.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

goes píše:ja na to taky nemam a taky to priznam a mozna i proto mne netankuje zda je v tom automat nebo ne.
a jsou lidi, které to tankuje ikdyž na ní nemají peníze, prostě to ukazuje kam auta směřujou :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Odpovědět