Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
KFL
Řidič začátečník

Re: Onboard videa

Příspěvek od KFL »

Včera jsem potkal tohohle umělce. Při předjíždění mě nechtěl pustit, resp. začal zrychlovat, ačkoli předtím jel neustále 20-30 km/h.
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

2 KLF: tak ten byl na tuty vylitej, podle opatrnosti a reakci bych to tipoval tak na 1 - 1,5 promile...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

vasco píše:Obrázek
to vyzerá dobre, to si kúpim tiež, si to bral cez net alebo?
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

bloody cardinal píše:pokud vím, plná čára neznamená zákaz předjíždění. Znamená, že ji jenom nesmíš přejet, ale když se do pruhu vlezou dvě auta vedle sebe (tedy může jedno auto předjet druhé) bez přejetí plné čáry, není problém. Z tohoto titulu imho předjíždění na plné čáře (bez svislé dopravní značky Zákaz předjíždění) nemůže být trestáno sedmi body. (Ale můžu se mýlit.)
Však tohle tady přece nikdo neřešil ;-) A jinak je to samozřejmě tak jak píšeš, na plné můžeš předjíždět jak chceš bez vážnějšího postihu, akorát zároveň nesmíš splnit jinou podmínku zákazu předjíždění (plná spojená s přechodem, železničním přejezdem, apod.)
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Alex.. píše:
Jacík píše:Bond: býval jsi jinej :-) Si pamatuju, jak jsme jeli Vysoké Mýto - SY a já nedostatek výkonu doháněl předjížděním na plných čárách a Ty ne a ne tu plnou čáru přejet :-)
nj..stal se z něho internetový hrdina :-B :D
Kdepak, on je hrdina i v reálu :-) Ale ta historka je cca 7 let stará, to jsme byli ještě děcka :-) Teď už jsme oba otcové od rodin :) Hrozný, jak ten čas letí :(
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

Jacík píše:
bloody cardinal píše:pokud vím, plná čára neznamená zákaz předjíždění. Znamená, že ji jenom nesmíš přejet, ale když se do pruhu vlezou dvě auta vedle sebe (tedy může jedno auto předjet druhé) bez přejetí plné čáry, není problém. Z tohoto titulu imho předjíždění na plné čáře (bez svislé dopravní značky Zákaz předjíždění) nemůže být trestáno sedmi body. (Ale můžu se mýlit.)
Však tohle tady přece nikdo neřešil ;-) A jinak je to samozřejmě tak jak píšeš, na plné můžeš předjíždět jak chceš bez vážnějšího postihu, akorát zároveň nesmíš splnit jinou podmínku zákazu předjíždění (plná spojená s přechodem, železničním přejezdem, apod.)
však jo, já jen aby se nezapomělo :)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

brasci píše:
vasco píše:Obrázek
to vyzerá dobre, to si kúpim tiež, si to bral cez net alebo?
Ne, koupil jsem to přímo na pobočce Sunnysoftu v Brně...
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

Aha dik, pozerám, že sú aj v ba, zajtra alebo pozajtra idem po to...

To mám kúpiť toto http://www.sunnysoft.sk/zbozi/124PHR-00 ... -1483.html a toto http://www.sunnysoft.sk/zbozi/124PHR-00 ... -1471.html ?
mlaskac
Autoškolák

Příspěvek od mlaskac »

vasco: toto jsem ti taky nedoporucoval oni maji jeste jeden lepsi ale par "samec/samice" stoji asi 350 kc.

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-21 ... 15061.html

tak ty kurvy uz to doprodavaj tak to stoji 130 je to rozhodne lepsi protoze se to NETREse VubEC. pouzivam to i na tezke veci (pistole, radiostanice) a funguje to dobre.
brasci
Pan Řidič

Příspěvek od brasci »

mlaskac: tá kamera je pomerne lahká, mám ale radšej kúpiť to čo Ty odporučuješ?
Odpovědět