Tipy na ekonomické auto pro mladé...
Re: Tipy na ekonomické auto pro mladé...
nn, má to dobře, teď je otázka, co je horší
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
cekat, az M3 a FOFOII spadnou na kilo je spatne uvazovani, na tu cenu se dostanou vylitane holobyty s miliardou kilometru na hrbu.
vyber 307/stilo... no.... no... jak myslis, ale alespon tu 307 stkrni jestli si nechces tykat se servisakem
vyber 307/stilo... no.... no... jak myslis, ale alespon tu 307 stkrni jestli si nechces tykat se servisakem
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
O Civicu jsem sám uvažoval, dobrá a spolehlivá auta za dobré ceny a navíc se mi fakt líbí. Pažoutu 307 bych se vyhnul obloukem, vím o člověku, který to servisoval a nadával na to denně. Taky vím o člověku, který si to dokonce i koupil jako nové a za tři nebo čtyři měsíce se toho zbavoval, protože to prý byl až neuvěřitelný šrot.
Napadlo tě něco jako Chrysler Neon? třeba zde nebo zde. Je to sedan, takže není tak praktický, ale je fakt hodně prostorný (rozvor 2667 mm), výkon 133 koní a jízdními vlastnostmi s 307 nebo se Stilem nejde vůbec srovnat. Spotřeba sice 8,5l/100 km, ale stojí to za to. Sám neona mám a jsem rád, že jsem ho upřednostnil před civikem (nebo jakýmkoliv hatchbackem).
Napadlo tě něco jako Chrysler Neon? třeba zde nebo zde. Je to sedan, takže není tak praktický, ale je fakt hodně prostorný (rozvor 2667 mm), výkon 133 koní a jízdními vlastnostmi s 307 nebo se Stilem nejde vůbec srovnat. Spotřeba sice 8,5l/100 km, ale stojí to za to. Sám neona mám a jsem rád, že jsem ho upřednostnil před civikem (nebo jakýmkoliv hatchbackem).
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW