Telefonologie
Re: Telefonologie
zatim...ted s nokii ma sanci vyrazit vic dopredu....a snad se zase brzo dostane zpet pred iOS.....a ac je iPhone lestenej prd a po deseti minutach mam chut ho otriskat o zed, tak musim uznat, ze se docela vysvihl...ale neni to jen tim, ze on se tak vylepsil, ale i tim, ze WM skoncil a smybian je na hovno
mi se na něm parádně surfuje na netu, volat to umí a mam tam flightradar24 víc nepotřebuju, sms mě to odnaučilo jako každá dotykovka
SSS - vdechne tě do života
kdyz prave... na tom netu se clovek muze prochazet, ale jak chces neco vic, jsi v prdeli...zadne kontextove nabidky, pokrocile funkce....nic.....
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Můj kamarád by si taky jednou rád pořídil iPhone. Jenže jak sám řekl, prý teď nechce tuhletu čtyřku bez signálu, tak prý počká na další a zatím si koupí nějakého hloupého dotykového Samsunga.
A já teď trochu uvažoval o pořízení nějakého staršího Windowsu, abych navykl. Taková ta diamondovitá HTCčka už teď vycházejí celkem levně.
A já teď trochu uvažoval o pořízení nějakého staršího Windowsu, abych navykl. Taková ta diamondovitá HTCčka už teď vycházejí celkem levně.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
:roll:
Sny o tygří lejdy, fantasticky krásný...poskytly mi návod, jak na kočky jít.
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
SFN: jenže starej win je naprosto jinej než tenhle.. a kde iphone ztratí deadgripem signal tam kde E52 ne dostaneš litr
SSS - vdechne tě do života
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nedá se nic dělat, čekat musíme všichni. Já na nové Windows, kamarád na iPhone, co nebude mít žádnou triviální vadu.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Kdo nemá Iphone není člověk
to ej prave ten porblemMoucha píše:SFN: jenže starej win je naprosto jinej než tenhle.. a kde iphone ztratí deadgripem signal tam kde E52 ne dostaneš litr