BMW Divize
Re: BMW Divize
Vrooom: ajo, máš pravdu, moc rychle čtu a pak ještě rychleji píšu. Za tu cenu už to až tak zajímavé není, navíc, kdo si neuklidí auto na focení inzerátu, tak je podle mě prase... Já bych teda v takhle zabordeleným autě nejezdil i kdybych nic nefotil...
No, navíc koukám, že nesvítí žárovka, na natankování už taky moc banánů nezbylo...
A ten popis v celku levných neopravených závad + sjeté gumy taky jen vypovídají o tom, že na údržbu moc keše nebyly, takže kdoví, jakou to auto dostávalo péči.
Asi fakt ruce pryč...
A ten popis v celku levných neopravených závad + sjeté gumy taky jen vypovídají o tom, že na údržbu moc keše nebyly, takže kdoví, jakou to auto dostávalo péči.
Asi fakt ruce pryč...
Takhle "zabordelený" jsou černý koberečky po první cestě v dešti do práce od luxování, z toho bych teda fakt vědu nedělal. Čuchám tam průser ale člověk, kterej tyhle auta zná, tak přijede, proleze, projede a ví, závěry od stolu se dělat nedají.vasco píše:Vrooom: ajo, máš pravdu, moc rychle čtu a pak ještě rychleji píšu. Za tu cenu už to až tak zajímavé není, navíc, kdo si neuklidí auto na focení inzerátu, tak je podle mě prase... Já bych teda v takhle zabordeleným autě nejezdil i kdybych nic nefotil...
Mimochodem, nepřipadá vám, že opravdu pěkné kousky M3 E46 za poslední tři roky neslezly na cenách ani o píď?
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
e46.bmwklub.cz:
"Hele mě to zajímalo jen proto, že byla inzerována jako top stav s origo 105tkm a serviskou, dovezená před pár měsícema z německa a za super cenu 320....z německého auta bylo rázem italské ( to by mi vůbec nevadilo ) pokud by bylo vše ok,ovšem kdybych to věděl, že je to ital předešel bych 200km výletu a vylustroval bych si ho telefonicky.Z talošky je hold poctivé auto jedno z deseti Prvotní investice byla ihned 4 nové 19ky, servo pumpa a hadice, pumpu usuzuji z toho, že nádobka je plná a servo prostě nefičí.Z mé zkušenosti jsem dělal na každém emku nové brzdy, na podvozku je vše původní z roku 2002, takže klasika udělat za chvíli podvozek atd atd.Jinak v 5/2005 mělo auto 58tkm a v roce 2008 nebo 2009 mělo už opět jen 8tkm.Takže má najeto čert ví kolik....to jsou jen dohady když dobře tak má 200tkm,ale to můžeme jen hádat.Pravdou je, že vypadala jako nebouraná, ale volant ,sedačka a už v německu vyměněná guma kolem dveří řidiče napovídá že km nesedí...."
"Hele mě to zajímalo jen proto, že byla inzerována jako top stav s origo 105tkm a serviskou, dovezená před pár měsícema z německa a za super cenu 320....z německého auta bylo rázem italské ( to by mi vůbec nevadilo ) pokud by bylo vše ok,ovšem kdybych to věděl, že je to ital předešel bych 200km výletu a vylustroval bych si ho telefonicky.Z talošky je hold poctivé auto jedno z deseti Prvotní investice byla ihned 4 nové 19ky, servo pumpa a hadice, pumpu usuzuji z toho, že nádobka je plná a servo prostě nefičí.Z mé zkušenosti jsem dělal na každém emku nové brzdy, na podvozku je vše původní z roku 2002, takže klasika udělat za chvíli podvozek atd atd.Jinak v 5/2005 mělo auto 58tkm a v roce 2008 nebo 2009 mělo už opět jen 8tkm.Takže má najeto čert ví kolik....to jsou jen dohady když dobře tak má 200tkm,ale to můžeme jen hádat.Pravdou je, že vypadala jako nebouraná, ale volant ,sedačka a už v německu vyměněná guma kolem dveří řidiče napovídá že km nesedí...."
Jojo, chtěl jsem to sem dát, nakonec se z toho stala vražda
Zdravim,
mozno by ste vedeli poradit.. ma tu niekto skusenosti so semislickmi v beznej premavke? Auto vyuzivam z velkej casti na zabavu a budem potrebovat dve nove gumy na zadok len sa obavam velkej hlucnosti.
mozno by ste vedeli poradit.. ma tu niekto skusenosti so semislickmi v beznej premavke? Auto vyuzivam z velkej casti na zabavu a budem potrebovat dve nove gumy na zadok len sa obavam velkej hlucnosti.
911T: myslím,že Hondaman je měl na autě.nějaký semislicky od Toya.zkus mu napsat PM
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
911T: na M3 mam predni z Pirelli Corsa system. mozna jsou hlucnejsi nez standard, ale ne tak, aby to prehlusilo motor. na urcitych povrsich vydavaji specificky zvuk s vyssimi frekvencemi, ale neni to nic obtezujicico
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Měl jsem Toyo R1R a jezdit na tom šlo. Otázkou je, jestli je R1R dost semislick, protože má "velké díry" a celkově je stavěný na vodu.
Na něco výkonnějšího bych se zkusil poohlédnout po Corsách nebo Advanech od Yokohamy.
Na něco výkonnějšího bych se zkusil poohlédnout po Corsách nebo Advanech od Yokohamy.
2.9T RWD
Corsy jsou k sehnani velmi omezene, spise vubec.
ja od nich odesel k Michelin Pilot Super Sport a nelituju, vyborna guma. dle info od primo od frantiku to ma mit smes hodne blizkou slickovym gumam pro okruhy
ja od nich odesel k Michelin Pilot Super Sport a nelituju, vyborna guma. dle info od primo od frantiku to ma mit smes hodne blizkou slickovym gumam pro okruhy
Autoforum.cz