řidičBOB píše:Slawall: jj, skýtá to mnohé možnosti - vzhledem ke kompaktnosti... Je potřeba na to dávat pozor
Šéf si bacha nedával a teď bude nějakou dobu bez papírů. Myslím, že měsíc.
s tím jak je to kompaktní tak si člověk může dávat pozor jak chce a stejně ho dostanou....teď v zimě pěkně z civilního auta přes okno na zadek auta a hotovo...je tam čím dál vice mladých kluků kteří se už dost dobře orientují na netu atd....takže informací mají dost....a aktivní jsou v tomhle směru hodně.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Na jakým principu fungují ty ukazatele rychlosti u cest? Byl jsem zkoušet v Brně Bystrci a X50 na to normálně reaguje, ale dnes u nás na severu jsem projel kolem tří tabulí a ani na jednou AR nekvíkl... Jakto? Fungují jinak, než ty brněnské?
vasco píše:Na jakým principu fungují ty ukazatele rychlosti u cest? Byl jsem zkoušet v Brně Bystrci a X50 na to normálně reaguje, ale dnes u nás na severu jsem projel kolem tří tabulí a ani na jednou AR nekvíkl... Jakto? Fungují jinak, než ty brněnské?
Většina cedulí používá K pásmo, který není v ČR oficiálně používané na maření rychlosti, takže v detektoru nastaveným pro ČR je toto pásmo vypnutý = tj. detektor mlčí.