Hledám technika do své firmy
Re: Hledám technika do své firmy
sice se mi ešče nigdo nepřihlásil, ale kriteria VŘ sem si už stanovil asi takle (teda v případě, že to bude ta):
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Nahodou to zni jako dobrej job. Je spousta lidi co netouzi po monotonim vysedavani v kanclu a maj radi nakou akci. Jenze dost takovejch uz davno radsi dela na sebe a hlavne maj rozum a nebydlej v pohranici s ukrajinou nebo kde ze to pavproch nabizi ten kancl
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
prd ukrajina, pobřeží slotoviny ...
pavproch: já bejt tebou tak na to jedno místo najmu dva lidi. 1) absolventa - ten všechno oběhá, bude akční a výkonej 2) staršího krypla - ten všechno vytelefonuje, vyadministruje + dohlídne na absolventa. Výhoda tohohle řešení je, že na oba dva fleky se dá získat (nebo ještě velmi nedávno dala) víc než slušná dotace od ÚP takže ve finále to vyjde jako zaměstnat jen jednoho .
btw: a co získání tohohle certifikátu, neplánuješ?
Kdybys měl zájem, tak podrobnosti na: http://www.romea.cz/sdruzeniromea/index ... 84&lang=cs
btw: a co získání tohohle certifikátu, neplánuješ?
Kdybys měl zájem, tak podrobnosti na: http://www.romea.cz/sdruzeniromea/index ... 84&lang=cs
Niko nadžanel ko kerdža
@pick: ta první část má hlavu i patu, dík....
ref ta druhá: beru, aspoň třikrát!....
ref ta druhá: beru, aspoň třikrát!....
no nevim jak u Vás ale tady u nás dotace ÚP moc nerozdává, spíš vůbec a nikomu..
SSS - vdechne tě do života
jestli to není třeba tím, že v Hradci je jedna z nejnižších nezaměstnaností v ČR
V Ově tatík dostal dotaci a tady to s tou zaměstnaností taky není moc dobré.
2.016V 99kW
no však..to jsem říkal .. v ově je vysoká nezaměstnanost..v Hradci neSlawall píše:V Ově tatík dostal dotaci a tady to s tou zaměstnaností taky není moc dobré.