Ojete sportaky - zajimave nabidky

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Odpovědět
k86
Mistr volantu

Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky

Příspěvek od k86 »

muzeme? :D
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

k86 píše:koukal jsem po Z3 coupe a myslel jsem si, ze 2,8i je po Z3M nejsilnejsi motorizaca, protoze v CR jsem na nic jinyho nenarazil, ale ono se to dela jeste ve trilitru 170kw. to se zda byt ideal!
Do Z3 (non M) Coupe se davaly prvne 2.8i (M52B28 a od r. 99 pak M52B28TU) a cca od r. 2000 po faceliftu 3.0i (M54B30).

Vavris: Pokud auto bude skutecne odpovidat fotkam, pak se na nem imho neda prodelat. Az ji omrknes, napis svoje postrehy. Samotnyho me to zajima ;)
vasco píše:Všichni si nakupte Z3C, šulini... :-D :-D
=))
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ale jo, já s tím souhlasím, jen kupujte, je to skvělé auto a až pojedeme v koloně 3 nebo 4, tak lidem budou padat sanice...
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

Co clovek nenajde http://www.bmwz3club.cz/forum/viewtopic.php?f=20&t=1079
Jednu negativni vec musim prece jen zminit a tim je nefunkcni jednotka ABS. Auto normalne brzdi a to velmi dobre, nicmene nefunguje ABS a ASR. V servisu na diagnostice mi bylo receno, ze se jedna o jednotku, ale ze zavadu by mohlo zpusobovat vadne cidlo na kole. Nez prestalo ABS fungovat uplne, tak se chyba objevila behem bezneho provozu a potom opet zmizela a auto fungovalo bez problemu. Jednoho dne se chybova hlaska objevila a uz nezhasla. S autem takto jezdim 2 roky a bez potizi.
btw zavada abs me bohuzel potkala taky. Cidlo to na stopro nebude, je nutna vymena cele ridici jednotky abs. Bohuzel se jedna o udel mnohych BMW kolem r. 2000, at uz jsou to ridici jednotky Bosch nebo Ate.
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Nefungující ABS se může brát i jako výhoda. :D Jinak mě na Fiatu taky nefunguje a nemam s tim problém...
TSs
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Tady v našem drsném kraji to ABS většina lidí stejně odpojuje :D
Ain´t nobody got time for that
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Nevím jak je to u Z3, ale podobná závada mě postihla i u CTR a tam mi taky v origo servise i jinde říkali, že je to jednotka. Ukázalo se, že je to špatný čidlo hladiny brzdový kapaliny v nádobce. Stačilo odpojit a bylo po problému. U CTR je to udělaný tak, že pokud se rosvítí chyba brzdovýho systému tak se automaticky odpojí ABS a na chybu jsou napojeny jen čidla od ručky a brzdový kapaliny. Možná je to u Z3 podobný...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

jarka píše:Nevím jak je to u Z3, ale podobná závada mě postihla i u CTR a tam mi taky v origo servise i jinde říkali, že je to jednotka. Ukázalo se, že je to špatný čidlo hladiny brzdový kapaliny v nádobce. Stačilo odpojit a bylo po problému. U CTR je to udělaný tak, že pokud se rosvítí chyba brzdovýho systému tak se automaticky odpojí ABS a na chybu jsou napojeny jen čidla od ručky a brzdový kapaliny. Možná je to u Z3 podobný...
U BMW je to podobne. V tomto pripade se ale bude jednat opravdu o spatnou pumpu/ridici jednotku abs. Sam pise, ze mu diagnostika vyhodnotila vadnou prave ridici jednotku. U me se nefunkcni abs projevovalo uplne stejne. Cidla byla v poradku. Diagnostika by napsala, ze jde o vadne cidlo. Nicmene se jedna o zavadu v pohode odstranitelnou za nekolik tisici korun. Jen jsem chtel poukazat na to, ze se nejedna o vyjimku, ale pomerne beznou zavadu (i napr. u e39 nebo e46). Samozrejme se bez abs da v pohode jezdit :)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

breadvan: Bohužel ohledně ABS nebudeš mít tak docela pravdu, protože výrobci už s ABS počítají a na vyvážení brzd se už tak moc nehledí (samozřejmě bude záležet na autě, třeba bmw na tom bude líp než honda, ale to chce vyzkoušet). Doporučuju přečíst toto: http://typer.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=455.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

Souhlasim s tebou. Clovek pak na suchu probrzdi gumy jedna dve (osobni zkusenost).
Odpovědět