Škoda Auto obecně
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda Auto obecně
Promiň, ale mám pocit, že jsi placený Škodovkou.
Anebo máme na auta diametrálně odlišné názory.
Anebo máme na auta diametrálně odlišné názory.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Bohužel,nic z toho nemám. To jsem řídil i nové Picanto a Citigo je o hodně lepší.Ten odlišný názor ano.Zajdi si na Roadshow.
Bez bodů
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Roadshow?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Asi mi bylo něco zatajeno, ale jakou mají páčky souvislost s posilovačem?Dix píše:páčky z fabie,takže posilovač výborný
Ain´t nobody got time for that
Žádny.Ale u těch páček se nemusíš učit nové ovládání.Tam chybí tečka,jsem to psal rychle.
Brzdy příjemný nástup a dávkování.
Brzdy příjemný nástup a dávkování.
Bez bodů
A co když nemám Fabii?Dix píše:Žádny.Ale u těch páček se nemusíš učit nové ovládání.
Namontují mi tam páčky z Fiatu?
2.9T RWD
Nemám s učením se nového problém. Občas se mi stává že jezdím několika auty denně, takže tohle je to poslední, co by mi na autě vadilo.
btw. Fabii jsem řídil, neboj
btw. Fabii jsem řídil, neboj
2.9T RWD
Bezva. Mě taky přesedání nevadí.Projeď si to a nenech se odradit,co ti tady psali.
Bez bodů