Ojete sportaky - zajimave nabidky

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
Odpovědět
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky

Příspěvek od Jacík »

Ale to si musí každej vybrat sám, jestli chce starší stylovku s rizikem investic nebo si koupí novou spotřební plechovku ;-)
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Vavris píše:snowman: jak víš, že nemá svor? Do Z3C se za příplatek přece dávaly, ne? A z3 roadster bych nechtěl...
V popise, ho napisany nema a to si myslim, ze je dost podstatny udaj pri aute...kor, este pri BMW, kde sa dal dokupit ;) Takze skor to bol moj predpoklad...
A nejaky dovod som si musel vymyslet aj pre seba ;;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

Vavris píše:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/z3/9489387

vyjmenujet mi někdo aspoň 3 důvody, proč to nechtít. Neb mě to nutí prodat MX-5 ~x( %-( ~x(
Najit dnes pekne Coupe v puvodnim stavu neni zrovna jednoduche. Sam jsem hledal docela dlouho i v Nemecku. Osobne by mi vadil ladak + bastl air box a 18" kola a vyssi najezd. Ceny jsou u nas znatelne nizsi nez v Reichu a vyber obecne nic moc. Spis nic nez moc. Presto, tahle by mozna i stala za omrknuti. Za ty penize by to nemusel byt uplne spatny kup a je v tom super svezeni.

Sperrdeifferential (25%) to mit muze, vzhledem k tomu, ze tam uvadi r. 99. Nikde se mi nepodarilo zjistit, jestli se Z3C prodavaly i bez nej.

V tvem pripade bych o tom aute neuvazoval vzhledem k tomu, ze mas peknou MX-5 ;)
Mohl jsem te v Coupe svezt na Czech ringu, kdybys rek :)
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Vavris píše:http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/bmw/z3/9489387

vyjmenujet mi někdo aspoň 3 důvody, proč to nechtít. Neb mě to nutí prodat MX-5 ~x( %-( ~x(
1. hnusné
2. staré
3. bmw

:D :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

:-D :-D Já bych to taky nechtěl :-D :-D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ale teď vážně, ten inzerovanej kus se mi taky nelíbí, přesně z důvodů, které vyjmenoval breadvan - bastlení a 18"...
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Ale zrovna to jsou věci, který jdou dát do série(kola, filtr), to že možná kvůli kolum bude horší podvozek se dá taky vyřešit, ani né tak draze* a navíc už Z3c asi levnější nebudou.

*(snad nejsem moc velkej optimista, když si myslim, že by podvozek měl jít dát do dobrý kondice za cca 30kkč)
TSs
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

Pajjoun píše:Ale zrovna to jsou věci, který jdou dát do série(kola, filtr), to že možná kvůli kolum bude horší podvozek se dá taky vyřešit, ani né tak draze* a navíc už Z3c asi levnější nebudou.
Presne tak. Predni naprava je e36 (compact) a zadni de facto e30. Navic pise, ze je auto po kompletni vymene predni i zadni napravy, nove tlumice, brzdove kotouce. Otazkou zustava, v jakem stavu je auto jako celek, ma-li najeto 180 tis. km na nasich cestach, z toho navic nejakou dobu na 18" (moc bych za to nedal, ze tam ma i podlozky).

Za Coupe v peknem stavu (original zustand) s polovicnim najezdem clovek dnes zaplati skoro jednou tolik. Za top stav (original top zustand) s najezdem do 50 tis. km pak cca kolem pul milionu. Z tohoto pohledu se dle meho jedna o docela zajimavou nabidku (samozrejme pokud auto bude ve skutecnosti odpovidat fotkam). Vzhledem k tomu, co se u nas prodava, patri toto Coupe alespon podle fotek spis k tomu lepsimu, co jsem zatim mel moznost videt. Za rozumny peniz by to nemuselo byt spatne svezeni.
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
k86
Mistr volantu

Příspěvek od k86 »

koukal jsem po Z3 coupe a myslel jsem si, ze 2,8i je po Z3M nejsilnejsi motorizaca, protoze v CR jsem na nic jinyho nenarazil, ale ono se to dela jeste ve trilitru 170kw. to se zda byt ideal!
FFIIIC FL 2.0TDCI 110kw - Samochod firmowy
Mondeo 2012 1.6 Ecoboost 118kw
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Všichni si nakupte Z3C, šulini... :-D :-D
Odpovědět