Senioři za volantem
Senioři za volantem
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Re: Senioři za volantem
To by Mello čuměl.
já bych geronty spíš než k doktorům posílalpřed nějakou zkušební komisi, kde by v praxi za volantem předvedli jak si vedou v běžném provozu. Myslím, že většina by jich rychle byla bez papírů. Neboť dojet do Lhoty na hřbitov je jinčí kafe než jezdit v krajským městě v době odpolední špičky....
Niko nadžanel ko kerdža
Senioři jsou v klidu, jen většinou trochu zpomalení, zrychlovat je napadne až v době, kdy je předjíždím
Rychlost zabíjí!
no tak na tom hrbitove nakonec zpravidla skonci v obou pripadechPickuper píše:Neboť dojet do Lhoty na hřbitov je jinčí kafe než jezdit v krajským městě v době odpolední špičky....
podobně by ovšem dopadlo i hodně ambiciózních mlaďochůPickuper píše:já bych geronty spíš než k doktorům posílalpřed nějakou zkušební komisi, kde by v praxi za volantem předvedli jak si vedou v běžném provozu. Myslím, že většina by jich rychle byla bez papírů....
Seniory za volantem by si měl vzít Smrťák dřív než někoho ohrozí
Ty by potřebovali psychotesty.Vana píše:podobně by ovšem dopadlo i hodně ambiciózních mlaďochůPickuper píše:já bych geronty spíš než k doktorům posílalpřed nějakou zkušební komisi, kde by v praxi za volantem předvedli jak si vedou v běžném provozu. Myslím, že většina by jich rychle byla bez papírů....
Vsichni budem jednou stary, nac si srat do vlastniho hnizda...