Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
jeste s takovym starym kramem. 3 promile uz je slusny cislo . .
ale notak tys nikdy neridil pod vlivem?Jacík píše:Do basy s ním na maximální dobu co sazba umožňuje + řidičák natrvalo pryč. Tohle si dovolit s autobusem plným dětí je z mého pohledu snad i na provaz...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
nemůžeš všechny srovnávat se sebou
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
vím, proč nejezdím MHD
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
hele, na tebe taky neco mamAlex.. píše:nemůžeš všechny srovnávat se sebou
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
to víš, že jo..to bude dobréBond007 píše:hele, na tebe taky neco mamAlex.. píše:nemůžeš všechny srovnávat se sebou
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, tak provaz jen kdyby svou tupostí nějaký ty děti zabil...Bond007 píše:ale notak tys nikdy neridil pod vlivem?Jacík píše:Do basy s ním na maximální dobu co sazba umožňuje + řidičák natrvalo pryč. Tohle si dovolit s autobusem plným dětí je z mého pohledu snad i na provaz...
Pod vlivem jsem samozřejmě párkrát jel, hoď kamenem kdo za mladých let nejel ožralej z města domů nebo neřídil brzo ráno po akci, kdy mohl být zbytkáč klidně 1 promile+, ale nikdy jsem nejel s 30 dětma v autě nebo kolik jich tam bylo Nehledě na to, že k profíkům by měl být jiný přístup, tak jak to mají v podstatě ve všech zemích, kde je nějaká tolerance, např tolerance 0,5 promile, ale profíci 0.
Tak sem s timBond007 píše:hele, na tebe taky neco mamAlex.. píše:nemůžeš všechny srovnávat se sebou
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já se hlásím Za mlada totiž opravdu nikdy...ale čím jsem starší, tak tím se do podobných situací (tedy hlavně ten zbytkáč) dostávám víc.Jacík píše: hoď kamenem kdo za mladých let nejel ožralej z města domů nebo neřídil brzo ráno po akci, kdy mohl být zbytkáč klidně 1 promile+
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nesmíš ho tak žrát..já toho na něm mám mnohem vícDeli píše:Tak sem s timBond007 píše:hele, na tebe taky neco mamAlex.. píše:nemůžeš všechny srovnávat se sebou