Sportovnější auto pro studenta.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
speedy.kh
Autoškolák

Re: Sportovnější auto pro studenta.

Příspěvek od speedy.kh »

Vasco, Ty máš 1er? Co zač? 130i se asi nesežene což? :/
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ne, já mám přesný opak, 120dA :-D
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

speedy.kh píše:...u té e46 mě sere, že to má každý lempl a čabajka ze střední avšak sice v sedanu...
Inak diky za kompliment, bohuzial financii tolko nebolo a ostalo iba na 325i v sedane ;)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
speedy.kh
Autoškolák

Příspěvek od speedy.kh »

Vasco - Ale na CzechRingu, jeslti jsi to byl ty s tou šedivou 1er viz Tvůj avatar, jsi to do boku párkrát lehounce dostal :D

Snowman000 - Neber to vážně, ty máš nádherné auto, myslel jsem to tak, jako více méně Vasco, Tvá e46 určitě nestala pár korun, a motor tam máš dobrý ;) Jen, že e46 stará, je často vidět stojící u činžáku s palicema nebo čabajky, co jí maj omlácenou ze všech stran,a základní motor, hlavně aby to vzadu mělo rouru od kamen a samolepky MMMMM
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak to jsem asi nebyl já, to byl spíš pjanda se 130i :D Já se to bokem snažil šoupat, ale můj krouťák na to nestačil :-D
speedy.kh
Autoškolák

Příspěvek od speedy.kh »

http://www.youtube.com/watch?v=3nBQtwIE ... re=related

Určitě to musí jít..

Doufám, že se bude konat II. SnowAutoWinterForum sraz někde u mě poblíž. Rád bych dorazil se svým pseudovšehrabem :)
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Vrooom píše:
Jacík píše:Já bych bral Focus ST. Samozřejmě to bude žrát trochu víc než Octa RS, ale na druhou stranu s hodně lehkou nohou s tím jde jezdit i za 6l/100km, tatík má ten samej motor v Mondeu a dokáže s tím jezdit i za 5,5, ale na takovýhle ježdění se to auto nekupuje, že ano :-) Já s tím jel delší trasu jednou a byl jsem kolem 9l/100km.
A ja mel za to, ze 2.5 focus st patri k tem zravejsim HH, neni to spis ten starsi st170?
Úplně nechápu dotaz :-) Jako jestli otec nemá Mondeo s motorem z ST170? Pokud to bylo myšleno takto, tak ne, do současnýho Mondea se motor z ST170 ani nedával. Takže jsem psal o motoru 2.5T ;-)
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

speedy.kh píše: Jacík: Díky! Takovýto názor člověka co s nějakým podobnym autem jezdil velmi cením! Ted jsem Focuse chvíli studoval, ale mam opět můj osobní problém, nelíbí se mi ten oranžovej recaro interier... Za to v RSu, je už hezkej!
Interiér je tam přece sladěnej s barvou auta, takže oranžovej interiér je jen u oranžové kastle ;-)

edit, tak asi není automaticka sladěnej, tady je třeba bílá/modrá

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... us/8949224

Teď mě úplně překvapilo, jakej je do 300k výběr. Jako koupit 8-9 let starý báwo nebo 4 roky starý auto "horší" značky, ať už Forda nebo něco jiného, tak já bych měl teda jasno...
speedy.kh
Autoškolák

Příspěvek od speedy.kh »

Ahoj,
Určitě je sice fajn, že je "sladěnej", ale zkrátka, mě se nelíbí.. Nevím proč, přijde mi lacinej na to jaké to je fajn auto :)

Mám takový nutkání, že již pominula éra 3litrových benzíňáků, každej hledí na úsporu, zvlast kdyz cena pohoných hmot letí nahoru. A já bych o takové auto nechtěl přijít, proto mě to k němu neustále táhne, když si řeknete .. 330Ci = R6,RWD,benzín,kupé.. <3 :D

Díky za všecchny reakce, kdyby kohokoliv napadlo nějaký další typ na auto, neváhejte a pište :)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

fčíl budu za mravokárce a zapšklýho dědka, ale někdo to říct musí: rok řidičáku a nalítaných 42kkm Tě imho ještě ani zdaleka nekvalifikuje na jakýkoli HH nebo dokonce 30i... vyjezdi se ještě tak 3-4roky s autem max 100koní a pak teprve jdi do větších výkonů.... (až budeš starší, pochopíš) .....jinak za mně samozřejmě 330Ci..
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět