BMW Divize
Re: BMW Divize
Ok, při nejbližší návštěvě servisu jim řeknu, ať mi na to mrknou.
Jinak, už jsou venku mapové podklady do BMW pro rok 2012, zítra dávám do auta
Jinak, už jsou venku mapové podklady do BMW pro rok 2012, zítra dávám do auta
@vasco: neska okolo čtvrté odpoledne, kolona asi na 30km D11 směr HK, černá 120d preface s "T" značkou ... nebyls to Ty?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ee, já jsem "bez označení modelu"... Navíc jsem se celý den šoural po Brně...
Koukal jsem na 130i predFL, sest v rade v nenapadnem baleni, ze bych si ji poridil na jare zhruba... ale ty ceny jsou celkem silene, hlavne v nemecku a snad se mi zda, ze jeste stoupaji ?
Tady v Cechach tam vidim tak jednu kloudnou za cca 430, ale ta jiste dlouho nevydrzi... no clovek za ty prachy poridi uz pomalu 645/650i. Ja vim, vetsi spotrebak, gumy, vaha, zamereni, atd.atd. Ale stejne, taky pekna atmosfera
a dotaz? asi zadny. snad jen kdy ty maly neprakticky mrdky zlevni
Tady v Cechach tam vidim tak jednu kloudnou za cca 430, ale ta jiste dlouho nevydrzi... no clovek za ty prachy poridi uz pomalu 645/650i. Ja vim, vetsi spotrebak, gumy, vaha, zamereni, atd.atd. Ale stejne, taky pekna atmosfera
a dotaz? asi zadny. snad jen kdy ty maly neprakticky mrdky zlevni
Ta kloudná za 430 drží už pěkně dlouho, takže asi moc kloudná nebude. Jedna bílá s divnými 119tisíci km na tachometru je teď na prodej na bmwklub.cz
hm, tak nedavno byl na 450. Zas kdo by to koupil? A je v plne a s difem nejspis. Uz jen to kridlo pryc. No stejne predbiham, ale na bilou kouknu
Někdo na bmwklubu asi nutně potřebuje prachy, protože ještě před měsícem prodával E46 M3 za 550 a teď večer to změnil na 230 s tím, že to strašně spěchá, tak to někdo kupte http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=103900
stoji 320k buh vi v jakym je stavu ...
I tak stojí za zkouknutí. Z fotek zle nevypadá, cena je taková, že máš oproti ostatnim kouskum 150kkč na servis navíc. Sice ta pětka s černou kapotou o majiteli nesvědčí nejlepší věci(předpokládam, že je jeho díky kolum v avataru), ale to neznamená, že se o auta nestaral.
TSs